Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Το βίντεο του ''βιασμού'' της καμαριέρας από τον Δομίνικο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχουν και χειροτερα...και που αλλου??? μα φυσικα στο ΑΓΡΙΝΙΟ!!!!!!!

Δύο ευυπόληπτοι επιχειρηματίες, από το Αγρίνιο καταγγέλλουν ιερέα, ότι διέλυσε τις οικογένειές τους...

Με μήνυση που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Αγρινίου οι δύο επιχειρηματίες, καταγγέλλουν ότι ο ιερέας προσέγγισε τις συζύγους τους και με «εργαλείο» το λόγο του Θεού τις έπεισε να βλέπουν τους συζύγους τους ως «μιάσματα». Κατάφερε να τις καταστήσει (όπως αναφέρουν στην καταγγελία) υποχείριά του.

Σύμφωνα με το dete.gr, ήταν τέτοια η επιρροή που ασκούσε πάνω τους, που έφθασαν στο σημείο να εγκαταλείψουν τους συζύγους τους, να πάρει τα τρία ανήλικά της η κάθε μία και να μετακομίσουν στο σπίτι του ιερέα! Οι μηνυτές καταγγέλλουν επίσης, ότι έχουν υποβάλει τα παιδιά τους να αρνούνται την επικοινωνία με τον πατέρα τους και τον ευρύτερο οικογενειακό τους κύκλο.

Οι δύο επιχειρηματίες καταγγέλλουν επίσης, ότι αν και καταβάλλουν τις επιδικασθείσες διατροφές για τα τέκνα τους, οι μηνυόμενοι εξωθούν τα ανήλικα παιδιά τους στην επαιτεία. Σύμφωνα με το dete.gr, ο ένας εκ των μηνυτών, αναφέρει στη μήνυσή του...

«Τόσο η πρώτη μηνυόμενη (η εν διαστάσει γυναίκα του), όσο και ο δεύτερος μηνυόμενος (δηλαδή ο ιερέας), αλλά και η σύζυγος αυτού (παπαδιά) σε τακτά χρονικά διαστήματα και ιδιαίτερα σε περιόδους εορτών τα μεταβαίνουν με τα τέκνα μου, αλλά και τα τέκνα του ανωτέρω, σε διάφορες περιοχές της πόλης του Αγρινίου και σε διάφορες πόλεις ή χωριά της Αιτωλοακαρνανίας και τα εξαναγκάζουν να «πωλούν» (αλλά στην πραγματικότητα να επαιτούν) κεράκια ή εικόνες Αγίων, λέγοντας ότι είναι φτωχά και ότι τα έχουν εγκαταλείψει οι πατεράδες τους και δεν μπορούν να ζήσουν».

Πρόκειται για έναν ιερέα, ο οποίος από όποια ενορία πέρασε δημιουργούσε προβλήματα με αποτέλεσμα οι ενορίτες να συγκεντρώνουν υπογραφές και να ζητούν την εκδίωξή του. Στο διάστημα της διακονίας του πέρασε από τρείς ενορίες από τις οποίες έφυγε κακήν κακώς. Είναι, όμως, ανεπίδεκτος σωφρονισμού, καθώς ούτε από τη διετή αργία στην οποία τον είχε θέσει ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας, διδάχθηκε».

[αιτωλια]