Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

 ΑΞΊΖΟΥΝ θερμά συγχαρητήρια στον οικονομικό επιθεωρητή κ Καριωλάκη ο οποίος τόλμησε για πρώτη φορά στα χρονικά να κυνηγήσει τους καταχραστές του Δημοσίου χρήματος στον Δήμο Τήλου, δηλαδή τον Δήμαρχο και τους Δημοτικούς Συμβούλους και να ζητήσει την κατάσχεση της περιουσίας των.
Ο Δήμαρχος Τήλου και το Συμβούλιο του, αφού καταχρέωσαν τον Δήμο λεηλατώντας τον, τολμούν να κατηγορούν τον μοναδικό Δημόσιο λειτουργό που έκανε το καθήκον του και κυνήγησε αυτούς τους κλέφτες. 
Το ίδιο πρέπει να γίνει και στην πρώην Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας από όπου φεύγοντας ο Σώκος άφησε έλλειμμα εικοσιένα εκατομμύρια Ευρώ και τον καλύπτει ο Κατσιφάρας που δήλωσε ότι το έλλειμμα είναι διαχειρίσιμο. Το ίδιο πλιάτσικο έκαναν και οι πρώην Δήμαρχοι Μεσολογγίου, Αιτωλικού και Οινιαδών, Αναγνωστόπουλος, Γαλάνης-Φραγκούλης, Αλετράς. Οι οποίοι άφησαν έλλειμμα συγκεντρωτικό δεκατέσσερα εκατομμύρια Ευρώ, που θα πρέπει να αναζητηθεί με κατάσχεση των περιουσιών τους.
ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιαυτο το λογο (τιμωρια των κλεφτων ) θα κατεβαιναμε ολοι στις πλατειες και θα νοιωθαμε οτι ειμαστε ισοι,ιδιοι , και θα σφυρηλατειτο ενα σπουδαιο κινημα προοδευτικο και χρησιμο για το μελλον μιας χωρας που χαροπαλευει .ομως η τιμωρια περναει γρηγορα και στα ψιλα , και στη πρωτη γραμμη παλι τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα...d