Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Ημέρα Διαμαρτυρίας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                       ΟΛΟΙ
την  Τετάρτη  1η  Ιούνη
ΣΤΗ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Την αταλάντευτη θέληση τους να αγωνιστούν ώστε να δρομολογηθούν ουσιαστικές λύσεις στα μεγάλα ζητήματα ανάπτυξης που απασχολούν το νέο διευρυμένο δήμο της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, εξέφρασαν ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και οι εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων που συμμετέχουν στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν στις 13.00, στην Πινακοθήκη, στην κεντρική πλατεία του Μεσολογγίου.
Οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις ξεκινούν την Τετάρτη 1η Ιούνη, με τη μεγάλη πάνδημη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που διοργανώνεται στις 12 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία της πόλης. Απεύθυναν δε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες του δήμου, πάνω από κόμματα και δημοτικές παρατάξεις, να δώσουν βροντερό παρόν και να διατρανώσουν τη θέληση τους για οριστικές και δίκαιες λύσεις στα οξυμένα προβλήματα του τόπου μας. 

2 σχόλια:

ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είπε...

είπε...

Την πλέον κατάλληλη στιγμή κατά τις γιορτές Εξόδου που θα μπορούσε ο νέος Δήμαρχος να προβάλει αποτελεσματικά τα προβλήματα της Πόλεως προς τους κρατούντες και προς τον γελωτοποιό του Παπανδρέου, όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε αλλά τους προσκάλεσε και τους τίμησε δεόντως.
Τι ζητάει λοιπόν τώρα ο Πικατσού που είναι κατόπιν εορτής, όταν την ώρα που έπρεπε έκανε το Παγόνι; Αυτές οι κάλπικες δήθεν διαμαρτυρίες δεν πείθουν κανέναν. Πέραν τούτου για να αποσείσει τις ευθύνες του ο Πίκατσού συγκρότησε επιτροπή αρμοδίων στους οποίους θα επιρρίψει τις ευθύνες μετά το φιάσκο που σίγουρα θα επακολουθήσει. Κατσούλη σε έχουμε πάρει χαμπάρι με τις κάλπικες μεθόδους σου ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

29 Μαΐου 2011 11:45 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...

Για σκεφθείτε. αυτός που ξεπούλησε την πόλη σαν αντινομάρχης έρχεται τώρα να διεκδικήσει αυτά που έχει πουλήσει...κι'αυτό για να φανεί. γιατί δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει. Τι μήπως τον κυνηγάει καμμιά επιταγή; μήπως δεν πάει καλά η επιχείρηση;σιγά μην ακολουθήσουμε...