Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Αν ο Ντομινίκ βίαζε μια καμαριέρα στην Ελλάδα...


1. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν θα σχολίαζε σενάρια επιστημονικής φαντασίας.
2. Ο ΓΑΠ θα συνιστούσε ψυχραιμία και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, ίσως συγκαλούσε και...καμιά σύσκεψη του υπουργικού αν δυσκόλευαν τα πράγματα.
3. Το ξενοδοχείο -που ενδεχομένως θα άνηκε σε σύζυγο μεγαλουπουργού- με ανακοίνωση του θα άφηνε υπονοούμενα για το παρελθόν της ''αμαρτωλής καμαριέρας''.
4. Τα κανάλια, όπου θα προσέτρεχε η άτυχη εργαζόμενη- θα φιλοξενούσαν στα παράθυρα τους
α. ένα ψυχίατρο που με πλάγιο τρόπο θα εξερευνούσε το προφίλ της ''πολύπλοκης'' προσωπικότητας της.
β. ένα δικηγόρο που μεγαλόστομα θα ανέφερε τις επιπτώσεις της συκοφαντικής δυσφήμισης εναντίον μεγάλων ανδρών - συμμάχων της χώρας - υποψήφιων προέδρων της Γαλλίας.
γ. έναν ιδιωτικό ντετέκτιβ με ''αδιάσειστα'' στοιχεία εναντίον της μανιακής που κυνηγάει εκδικητικά τα αρσενικά λόγω ενός προηγούμενου χωρισμού κλπ κλπ κλπ.
5. Η ελληνική αστυνομία, μέσω του προϊσταμένου της Παπουτσή, θα δήλωνε έκπληκτη και ότι θα διερευνήσει την υπόθεση αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται γελοία και φαιδρή.
6. Κατά την διάρκεια της κατάθεσης της θα προέκυπταν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις που αφορούν αδήλωτη και μαύρη εργασία (έναν καθηγητή αγγλικών που είχε παλιότερα για τον γιο της)

Εν τέλει :
α. Το ΣΔΟΕ απαγγέλλει κατηγορίες κατά της καμαριέρας για απόκρυψη φορολογικών στοιχείων.
β. Ο καθηγητής συλλαμβάνεται on camera για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
γ. Ο Παπανδρέου σφίγγει θερμά το χέρι του Ντομινίκ λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, ζητώντας του συγνώμη για την αναστάτωση.
δ. Εξερχόμενος κάνει δηλώσεις στα μέσα οπού μιλά για ακόμη μία επιτυχία της Ελληνικής πολιτείας απέναντι σε ανθρώπους του υποκόσμου, ''όπως όλοι παρακολουθήσαμε έκπληκτοι στις οθόνες μας''.
ε. Ο Ντομινίκ συναντάται τελικά με την Άνγκελα στην μεγαλοπρεπή αίθουσα της καγκελαρίας, πιάνοντας της το μπούτι και σιγοψιθυρίζοντας της στο αυτί βρωμόλογα για το ερωτικό του πάθος...
στ. Τέλος καλό, όλα καλά, το ΠΑΣΟΚ ενισχύει τα ποσοστά του σε επόμενη δημοσκόπηση.

Himaira(από tromaktiko.blog)
N. Σ.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την Ελλάδα φτιάξαμε και ανεχθήκαμε τον τ. Πρωθυπουργό να κατεβάζει τιμητικά την γκόμενα από το αεροπλάνο και ο μαστουρομένος λαός να φωνάζει ΜΠΡΑΒΟ. Και σε λίγο να χτίζει ένα "κωλόσπιτο" και να πληρώνει μερικά δις την πρώην γυναίκα του για να της κλείσει το στόμα. Και σήμερα ο ίδιος λαός να αν έχεται τον γιόκα του να μας ....πηδάει. Με γειά μας με χαρά μας.

Ανώνυμος είπε...

Ο περιβόητος Εβραίος Στρος Καν καθόριζε τις τύχες της Ελλάδος μαζί με τον Άλλον Εβραίο τον Μινέικο με μυστικές συνομιλίες πολύ προ των εκλογών του Νοεμβρίου 2009 όπως πρόσφατα απεκάλυψε ο ίδιος ο Στρος Καν αδειάζοντας πλήρως τον Παπανδρέου, ο οποίος ψευδόμενος ισχυριζόταν ότι δεν τον γνώριζε μέχρι τότε. Όσον αφορά το ήθος του Στρος Καν αποδεικνύεται από τις πράξεις του ότι είναι το ίδιο με το ήθος των Μινέικο. Αυτόν λοιπόν τον άθλιο ο Παπανδρέου ανέβασε στο Προεδρείο της Βουλής και μας έκανε μάθημα ηθικής φτύνοντας όλους τους Βουλευτές από τους οποίους δεν είχε κανείς το ηθικό ανάστημα να αντιδράσει αφού ανέφερε ότι οι Έλληνες είναι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στα σκατά . Ναι όπως το ακούτε; ο Παρατηρητής

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΑΓΓΛΟΙ,ΓΑΛΛΟΙ κλπ.
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ κλπ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙ ΑΟΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!