Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Οι θρυλικοί DEEP PURPLE, το Σάββατο (21/5) στη Πάτρα



Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα  φορά αλλά αυτή θα είναι μοναδική, αφού μαζί τους θα τραγουδήσει ο κορυφαίος rocker της Ελλάδας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.
Μια συνάντηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της πρώτης δυνατής ροκ συναυλίας του 2011.
Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαϊου από την Αθήνα στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού (εκεί που έπαιξαν Iron maiden και ο Nick Cave), θα συνεχίσει στις 21 Μαϊου στην Πάτρα και θα περάσει από την Θεσσαλονίκη στις 23 Μαϊου ενώ στις 25 Μαϊου οι Deep Purple χωρίς τον Βασίλη θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τον George Gakis and the Troublemakers.
Από τη μία οι Deep Purple έγραψαν ιστορία στην hard rock σκηνή, με τραγούδια όπως το Child in time, το Smoke on The Water ή το Soldier Of Fortune κ.α.
Από την άλλη ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της ελληνικής ροκ σκηνής με τραγούδια όπως «Χαιρετίσματα», «Φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα», «Ασε με να κάνω λάθος» και τόσα άλλα.
Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.
Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 42 ευρώ (κοινό εισιτήριο ορθίων - καθήμενων)
Στα ταμεία του σταδίου την ημέρα της συναυλίας: 47 ευρώ
Σε όλα τα PUBLIC, TICKET HOUSE & ηλεκτρονικά στο www.ticketarena.gr
Πληροφορίες: 210 9611118

Δεν υπάρχουν σχόλια: