Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ο κυρ Πάνος εθελοτυφλεί;


Στην αντεπίθεση προσπαθούν να περάσουν τα βουλευτικά φυντάνια της Περιοχής μετά το κλίμα έντονης αποδοκιμασίας που έχει διαμορφωθεί στην πόλη μας. Επειδή όλα είναι ρευστά με τις βουλευτικές έδρες και μπορεί να δούμε μεγάλες ανατροπές, έχουν κινητοποιήσει κάθε λογής παρατρεχάμενο προκειμένου να αναστραφεί το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στους Δήμους  Μεσολογγίου και Ναυπακτίας. Ειδικά στον χώρο του κυβερνητικού σχήματος υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο σε περίπτωση έκπτωσης της κυβέρνησης Παπανδρέου, να εξαφανιστούν από το πολιτικό στερέωμα  κάποιοι εμφανιζόμενοι ως κυρίαρχοι στο βουλευτικό Αιτωλοακαρνανικό πεδίο και να υπάρξουν τέτοιες ανακατατάξεις που να διαμορφώσουν μια κοινή συνιστώσα νέων υποψηφίων που θα μπορούν να εκπροσωπούν επαξίως και ισάξια και τις περιοχές  Μεσολογγίου, Ξηρομέρου και Ναυπακτίας.
Από την προσπάθεια αναστροφής της αρνητικής γνώμης δεν θα μπορούσε να λείψει ο κ. Κουρουμπλής ο οποίος τελευταία προσπαθεί να κινηθεί επιθετικά για να μην χάσει τους δυσαρεστημένους ψηφοφόρους του στην Περιοχή. Έτσι σε πρόσφατες συνεντεύξεις του λέει διάφορα για τοπικισμούς, για ηγετίσκους, για ιεράρχηση θεμάτων, για παγκόσμιο Forum αξιών ελευθερίας και Δημοκρατίας, για ανάπτυξη του Μεσολογγίου μέσω του (εξαφανισμένου) αυγοτάραχου και των (δραματικά μειωμένων) αλιευμάτων κλπ, καταλήγοντας ότι ... «δεν γνωρίζω κανέναν βουλευτή που να του ζητήθηκε η στήριξη και να μην την προσέφερε».
Κύριε Κουρουμπλή, σας ρωτούμε ευθέως:
 Γνωρίζετε ότι δεν απευθύνεστε σε ιθαγενείς που τους ελκύουν τα καθρεφτάκια, οι χάντρες και τα κάθε λογής γυαλιστερά δωράκια;
Aν δεν γνωρίζετε εσείς, γνωρίζουμε εμείς όλους τους βολευτές Αγρινίου μεταξύ των οποίων και εσάς που λειτουργείτε καθαρά με κριτήρια προαγωγής του,  ανατρέποντας πλήρως το αυτονόητο του Διοικητικού Κέντρου του Μεσολογγίου.
Τι σημαίνει κύρ Πάνο μας ''πρωτεύουσα νομού'' και ''έδρα περιφερειακής ενότητας'';
Διότι έχουμε φτάσει στο σημείο στο νομό μας εδώ και χρόνια να αμφισβητείται το Μεσολόγγι ως έδρα από την γειτονική πόλη με υπόγειες και άλλες ενέργειες που έχουν ανατρέψει κάθε έννοια ισόρροπης ανάπτυξης.
Και επειδή κύριε Κουρουμπλή ορισμένα πράγματα δεν αμφισβητούνται, πείτε μας τι θέση παίρνετε ξεκάθαρα στα παρακάτω θέματα:
1. Πρέπει το εφετείο να ιδρυθεί στην έδρα της περιφερειακής ενότητας,  ναι η όχι;
2. Πρέπει να ιδρυθεί κεντρικό αρχαιολογικό μουσείο στο Μεσολόγγι που έχει τόσους αρχαιολογικούς χώρους και μεγάλη ιστορία, ή στο Αγρίνιο με  μηδενική ιστορία και ανύπαρκτη τουριστική επισκεψιμότητα; 
3. Τι θέση πήρατε και πόσο συμβάλατε στην  ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ καλλικρατική διόγκωση του Αγρινίου εις βάρος της επαρχίας Μεσολογγίου;
4. Τι θέση πήρατε στην αθρόα μετακίνηση υπαλλήλων από την νομαρχία στο Αγρίνιο;
5. Tι θέση παίρνετε για την έδρα του ΚΤΕΛ και του Επιμελητηρίου;
6. Τι θέση πήρατε εσείς και η Κυρία Γιαννακά για το πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδος το οποίο και σκοπίμως αποκαλείτε επιδιώκοντας να επιβάλετε τον όρο, ''πανεπιστήμιο Αγρινίου'';
7. Ποιες ουσιαστικές ενέργειες κάνατε ώστε να μην κλείσει το στρατόπεδο στο Μεσολόγγι, εκτός από αόριστες ανακοινώσεις;
8. Όταν μια πόλη είναι έδρα πηγαίνουν ή όχι όλες οι υπηρεσίες εκεί; Πείτε μας μόνο μια φορά που πήρατε σαφή θέση υπέρ του Μεσολογγίου στην πάλη του για τα αυτονόητα.

Κύριε Κουρουμπλή, η πόλη μας δεν ανέχεται πια πολιτικούς που με τις ενέργειες και τις παραλείψεις  τους την βλάπτουν ανεπανόρθωτα. Έχουμε χορτάσει από μεγαλόστομα ευχολόγια και απροσδιόριστες προτροπές. Ως προς το αν ζητήθηκε στήριξη από βουλευτή, γνωρίζετε και σεις και εμείς το μοίρασμα και την ανταποδοτική στήριξη των υποψηφίων κατά περιφέρεια με κριτήριο την αμοιβαία επανεκλογή.  
Εσείς και οι υπόλοιποι Βουλευτές Αιτ/νίας υποθηκεύοντας το μέλλον της πόλης μας με την απραξία σας ή ακόμη χειρότερα, με τις ενέργειές σας, υποθηκεύετε το πολιτικό σας μέλλον.  Είστε πλέον ανεπιθύμητοι για την πόλη μας.
υγ. περιμένουμε να δούμε και τι θέση θα πάρετε τώρα που προβλέπεται 1 ΔΟΥ σε κάθε νομό, με έδρα την πρωτεύουσά του. Έχει να πέσει πολύ γέλιο... 
Εκ της Σύνταξης

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
Μ

Ανώνυμος είπε...

Βρήκα το παρακάτω σχόλιο και πιστεύω οτι χρειάζεται παραπάρα σχολιασμό γιατί λέει αλήθεια. "Δυστυχώς ως Μεσολόγγι μέχρι σήμερα στηριχθήκαμε στις δημόσιες υπηρεσίες για την ανάπτυξή μας. Δεν έχει γίνει κανένα αναπτυξιακό έργο ώστε να μην ποντάρουμε στο στρατό, το ΤΕΙ, την Νομαρχία, τα Δικαστήρια. Ανάπτυξη θεωρούμε τον καφέ που έρθει να πιει ο κατηγορούμενος και ο μάρτυρας στα Δικαστήριά μας ή σε κάποια άλλη υπηρεσία. Αυτό από την άλλη πλευρά είναι αντιαναπτυξιακό. Για αναλογιστείτε πόσο χρόνο χάνει πχ ο κάτοικος της Ναυπάκτου για να έρθει σε κάποια υπηρεσία της πόλης μας; Εδώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι η Ναύπακτος έχει περισσότερο πληθυσμό από το Μεσολόγγι και δικαίως θα μπορούσε να έχει περισσότερες υπηρεσίες αλλά εμείς τη στραγγαλίζουμε, όπως ακριβώς στραγγαλίζει το Αγρίνιο εμάς. Άρα λοιπόν ανάπτυξη δεν σημαίνει πολλές δημόσιες υπηρεσίες, ανάπτυξη σημαίνει αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής μας που δυστυχώς κανείς μέχρι σήμερα δεν αξιοποίησε. Ξέρω ότι πολλοί διαφωνείται αλλά δεν καταφέρομε κατά του Μεσολογγίου, θέλω να πιστεύω ότι λέω τα πράγματα με το όνομά τους".

Ανώνυμος είπε...

6.38 κουκουλοφορε Αγρινιωτη.Παρε τον κυρ πανο σου και τα αλλα βουλευτικα κομματια και πηγαινετε στα τσακιδια.Αρκετα σας ανεχτηκαμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ??? "ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΗΗ..." !!!!
ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ. Ο ΛΑΟΣ ΑΡΓΕΙ ΜΑ ΔΕ ΛΗΣΜΟΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΞΥΔΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΤΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟ (ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΛΠ), ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΑΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ...
ΔΕΧΩΜΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ουουουούστ .... καπνόριζες !!!! Μας χαντακώσατε ...(...Με την ανοχή μας βέβαια...)

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους πρέπει να τα ακούσει ο Κουρουμπλής γιατί έβγαλε και γλώσσα αντί να ζητήσει συγνώμη για τη λεηλασία του Μεσολογγίου από τον ίδιο και τους ομοίους του. Να μην του ξαναδώσετε χώρο για δημοσίευση κατάπτυστων ανακοινώσεών του που βγαίνει και από πάνω.Ουτε να πηγαίνει σε συγκεντρώσεις Μεσολογγιτών και να μας μιλάει για....ανάπτυξη της πόλης μας. Βουλευτά Κουρουμπλή. Πρέπει να μάθεις ότι ανάπτυξη είναι και το Εφετείο και το Μουσείο και το ΤΕΙ και το Νοσοκομείο και ο στρατός για μια πόλη και οι υπάλληλοι και το ΚΤΕΛ και όλα όσα μας έχετε ΚΛΕΨΕΙ χωρίς ντροπή. Θα πρέπει να μην ξαναβγείς να μιλήσεις για Μεσολόγγι εσύ και οι "σύντροφοί σου" σοσια(ληστές).
Να παραστείς μόνον στη γιορτή σας που θα έρθει και ο Αρχιεπίσκοπος που επιτέλους βλέπετε και εσείς κάποιον μεγάλο και πάτε να χ..στήτε από τη χαρά σας. θα τα πούμε όμως και σε επίσημες ανακοινώσεις που θα διαβάσετε όλοι σας στα BLOGS.

Ανώνυμος είπε...

Είναι και η κυρία με την μεγάλη περιφέρεια στους συγγραφείς των σχολίων κατά του Πίκατσου; Μου λένε ότι παραπονιόταν προχτές σε συγγενικό της πρόσωπο και υποψιάζομαι ότι όλος ο χαβαλές γίνεται γιατί έχασε την θεσούλα και όσα καλά αυτό συνεπάγεται.......
Σύντομα θα έχω νέα από το μέτωπο
Αλισάχνιος σκέτο

Ανώνυμος είπε...

μαυρο σε οσους επιβουλευονται το μεσολογγι..μαυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο...ακουτε προβατα που πατε και τους ψηφιζετε

Ανώνυμος είπε...

Για την περιφερόμενη υπογραφή του σε τιμή ευκαιρίας στην υπόθεση Στέγγου-Πόρτο Καράς πότε θα μας πει κάτι ο κυρ Πάνος?

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΣΚΑΤΕ. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΒΕΡΕΛΗΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;;
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Ανώνυμος είπε...

Προς Αλισάχνιο σκέτο (με ή χωρίς επίθετο). Τα παράπονα ήταν στοχοποιημένα για να ανακαλύψω το ρουφιάνο που επιβιώνει έτσι λόγω της ανεπάρκειας που τον διακρίνει. Βοήθησες αρκετά στην αποκάλυψη.
Η κυρία με την μεγάλη περιφέρεια.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ