Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μεγάλη επένδυση στα Ρεμπάκια Αιτωλικού

Κυπριακών συμφερόντων, και συγκεκριμένα από την Αμμόχωστο, είναι η εταιρεία που κατασκευάζει την τουριστική μονάδα στην παραλία Ρεμπάκια του Αιτωλικού. Η εταιρεία, στην οποία συμμετέχει και ένας αιτωλικιώτης, ανέλαβε τα δικαιώματα χρήσης για 25 χρόνια και απ'  ότι φαίνεται πρόκειται για σοβαρή επένδυση. Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ώστε να προλάβουν την καλοκαιρινή σεζόν  και να τελειώσουν γρήγορα με τα χωματουργικά όσο ο καιρός βοηθάει. Μπουλντόζες πάνε κι έρχονται  λες και πρόκειται για εργοτάξιο μεγάλου έργου και ήδη έχει κατασκευαστεί η  πισίνα καθώς επίσης έχουν τοποθετηθεί και 23 μπανγκαλόους.
Η πολύ όμορφη αυτή παραλία, που ανήκει στο λιμενικό ταμείο, είχε αλλάξει κατά καιρούς χέρια  αλλά η χρήση της περιοριζόταν κυρίως σε μια κλασική ψαροταβέρνα. Τώρα μιλάμε για πραγματική αναβάθμιση και εκ βάθρων αξιοποίηση του χώρου σε νέα, τελείως διαφορετική βάση. Απ ότι συζητιέται θα υπάρχουν εγκαταστάσεις για spa και  λασπόλουτρα και η επιχείρηση σκοπεύει να δουλέψει πολύ μέσω internet διαφημίζοντας κατάλληλα τον τόπο και τις εγκαταστάσεις της. Ο χώρος που έχει στη διάθεσή της είναι άφθονος καθώς μπορεί να επεκταθεί νότια μέχρι το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου.
Ας αποτελέσει  παράδειγμα και οδηγό για κατάλληλες κινήσεις και προσεγγίσεις που πρέπει να κάνει η νέα δημοτική αρχή όπου χρειάζεται, καθότι ο τόπος μας τουριστικά είναι σε παρθενική βάση και οι δυνατότητες αξιοποίησης μοναδικές για επιχειρηματίες που ψάχνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες. Υπάρχουν σημεία στο δήμο μας τα οποία επειδή τα έχουμε συνηθίσει δεν μας κάνουν ίσως εντύπωση, αλλά στους επισκέπτες φαίνονται μαγευτικά. Μια καταγραφή θα ήταν ίσως αναγκαία προκειμένου να υπάρχουν έτοιμες προτάσεις για κάθε ενδιαφερόμενο. Ας αρχίσουμε από την πανέμορφη και απέραντη παραλία του Λούρου και ας καταλήξουμε στα γάργαρα νερά του Εύηνου.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε μπράβο.... Ελπίζω έγινε η αρχή για αξιοποίηση των θαλάσσιων χώρων μας (?).

Ανώνυμος είπε...

Τούς οικολόγους τούς ρώτησαν; Προχτές κοτσίλισε στη περιοχή ένας γλάρος της συνομοταξίας avnanistikus entopius!! Μη γελάτε είναι ικανοί να προσφύγουν στο ΣτΕ.

Ανώνυμος είπε...

Για να δούμε. Κάτι μου λέει ότι πρόκειται για πράσινα άλογα με μεταξωτές κορδέλες. Ποιός είναι ο επενδυτής; που είναι τα σχέδια του; που είναι το site που θα πρεπε ήδη να λειτουργεί; κεφάλαια υπάρχουν; Γιατί κακά τα ψέματα η επένδυση που αναφέρεται στη ανάρτηση σας ξεπερνά τα συνηθησμένα. Και τέλος πάντων πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσουμε το τί υπάρχει στη φαντασία μας δηλ. το τι θα μας άρεσε να κάνουμε απ αυτό που μπορούμε!

Ανώνυμος είπε...

makari na proxorisei i ependysi

Ανώνυμος είπε...

egw eimai etolikiotis kai erga den exw dei akoma...

Ανώνυμος είπε...

αφού έχουν προχωρήσει τόσο τα έργα των πρώτων; ξενοεπενδητών κύπριων; (ή με ρώσικα; μαύρα ίσως κεφάλαια), στην όμορφη παραλία του Αιτωλικού που όπως αναφέρει το άρθρο ''ανήκει στο λιμενικό ταμείο'' (και όχι στο αιτωλικό), γιατί δεν μας βάζετε καμιά φωτογραφία όσων έχουν γίνει; έστω και τη μακέτα. γιατί εμένα όταν ακούω κύπριους με ρώσικα χρήματα μου μυρίζει ξέπλυμα χρήματος και όχι μόνο.
και επί τη ευκαιρία "τι έσοδα θα υπάρχουν (ή απλά υπάρχει παραχώρηση) από τη μαρίνα του μεσολογγίου των ολλανδών και από τα ρεμπάκια των κυπρίων,για το λιμενικό ταμείο;"

Ανώνυμος είπε...

na doyme giati 8a iparxoyn kai epidotisis na ..."ependi8oyn"
h na xa8oyn....

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΊΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΈΛΑΒΑΝ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΙΔΕΑ!ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ,ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ,ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΊ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ.


Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

mpabo oti kalitero