Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Συγκέντρωση χρημάτων για την Αρχαία Καλυδώνα

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μνημόσυνο με ξένα κόλυβα, αυτός που κάνει το δήμαρχο. Δεν μας προξενεί έκπληξη, έτσι ήταν πάντα....

Ανώνυμος είπε...

Μιας και φτιάξαμε την πόλη μας πάμε να σώσουμε και την Καλυδώνα. Λίγο άμμο στην Τουρλίδα να κάνουμε κανένα μπάνιο θα ρίξετε? Έχουν φανεί τα τσιμέντα και θα χτυπήσει κανείς άνθρωπος. Έφτασε Ιούνιος μήνας και ακόμη δεν έχουν νερό τα ντουζ. Πάτε κι από εκεί μια βόλτα. όσο γι ατην Καλυδώνα και την κάθε Καλυδώνα που το Υπουργείο Πολιτισμού οφείλει να σέβεται 5 φάσκελα είναι αρκετά;

Ανώνυμος είπε...

καλη προσπαθεια αλλα τη δεδομενη στιγμη ποιος μπορει να συνδραμει μ ενα σημαντικο ποσο?...αν τα χρηματα στο Υπουργειο Πολιτισμου φαγωθηκαν τοσα χρονια για ανουσιες εκδηλωσεις κ χρηματοδοτηση ανυπαρκτων συλλογων, αν οι φοροι που εισπρατει το κρατος δεν φτανουν για να καλυψουν το χρεος της χωρας και τα εξοδα μετακινησης του ΓΑΠ καθε μια ωρα στο εξωτερικο,εαν ο Καλικρατης εγινε για να πεσουν ολα τα βαρη στους πολιτες....γι αυτους και μονο τους λογους αρνουμαι να προσφερω εστω και 1 euro.
οπως ειχα τονισει και στον κ.Μπενο(δημιουργο της κινησης Διαζωματος) σε επισκεψη του στο Μεσολογγι..καλη η προσπαθεια σας αλλα ο λαος εχει συχαθει πλεον να πληρωνει τα εγκληματα της καθε κυβερνησης , δεν το ειχε αρνηθει αντιθετα προσθεσε και αλλα πολλα που τα βλεπουμε καθημερινα τις τελευταιες ημερες.
ασχετο....ο κ. Αντωνοπουλος, ο γνωστος Αντιπερειφεριαρχης θα συνδραμει η μηπως φοβαται οτι ετσι θα χασει το Αγρινιο το Μουσειο?

Ανώνυμος είπε...

Τα χρωστάμε από την προεκλογική επίσκεψή του ;