Σάββατο 7 Μαΐου 2011

''...Έτσι έβγαζαν τρελλό και τον Καζαντζίδη....''

"Είναι από τα παράδοξα της ιστορίας, τα κατ' εξοχήν θύματα του Χιτλερισμού να μιμούνται απόλυτα τις μεθόδους που χρησιμοποίησε για την παγκόσμια επικράτησή του". Η ιστορία, δεν έχει παράδοξα, αν την κοιτάξεις κατάματα και ερευνήσεις όλες τις πτυχές της για να σου φύγουν οι απορίες. Ρίξτε μια ματιά να δείτε ποιοι και τι εθνικότητος ήταν οι χρηματοδότες τού από μάνα Εβραίου Χίτλερ. Κάνει λάθος εδώ ο καλός μας Μίκης, όταν μιλάει για 6 εκατομμύρια εξοντωμένους Εβραίους. 6 εκατομμύρια ήταν όλοι μαζί, όσοι εξοντώθηκαν από τους Γερμανούς στα κρεματόρια και στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, μαζί και Έλληνες και Πολωνοί και Αυστριακοί και... και .... Οι Εβραίοι νεκροί ανήλθαν σε περίπου 2 εκατομμύρια (ασφαλώς καθόλου μικρός ή αμελητέος αριθμός) απλού λαού, που θυσιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από τους διεστραμμένους ηγήτορές του, προκειμένου να πετύχουν τον προαιώνιο στόχο τους, την ίδρυση δηλαδή κράτους στην Παλαιστίνη, εις βάρος των εκεί κατοικούντων προκομένων κατοίκων της, των Παλαιστινίων, τους οποίους βιάζουν μέχρι και σήμερα και ποιος ξέρει για πόσο ακόμα! Όλη τους η προσπάθεια ήταν να στρέψουν ευνοϊκά την κοινή γνώμη με το μέρος τους και να κάνουν κράτος, μη διστάζοντας ακόμα και να θυσιάσουν κάποια εκατομμύρια ανυποψίαστων συμπατριωτών τους. "Έστησαν" σε μια νύχτα τον ΟΗΕ και το πρώτο κράτος που αυτό το άθλιο δημιούργημα έσπευσε να αναγνωρίσει ήταν το κράτος του Ισραήλ, για να ακολουθήσουν όσα ακολούθησαν. Το ίδιο άλλωστε έκαναν και την 11η Σεπτεμβρίου με το θεαματικό χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους, που "οργάνωσαν" οι άπλυτοι της αόρατης Αλ-Κάϊντα απ' τα λαγούμια τους. Κι εκεί θυσίασαν κάποιες εκατοντάδες Αμερικανούς (αφού οι δικοί τους δεν πήγαν εκείνη την μέρα για δουλειά -όλως τυχαίως!!) προκειμένου να ξεκινήσουν την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας υπερκυβέρνησης, με το πρόσχημα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας. Όλα τα άλλα, όσα λέει ο Μίκης, φυσικά και ισχύουν μέχρι κεραίας.
Χρήστος Βλαχογιάννης
Καθηγητής Μουσικής
Υ.Γ. Δεν αφήσατε, Μίκη μου, τον Μάτσα να τον φάνε τα σκυλιά και μας έφαγε αυτός αργότερα. Ή μήπως ήταν από τους καλούς Εβραίους; Θυμήσου τι έλεγε για τους Ματσαίους ο Καζαντζίδης και τον έβγαζαν τρελλό.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ZARATOUSTRAS είπε...

BASILAKH, GIATI KO EKOPSES TO SXOLIO? PEIRAXE TON KOLLHTO SOY ??

Ανώνυμος είπε...

Kolotoympa Gia Mia these parking???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, αφήστε τα προσωπικά.
Κανένα σχόλιο για αυτά που λέει έχετε να κάνετε;

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ...

ΓΙΑ... ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Μου πήρες την ελπίδα, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα μού πήρες και τον φόβο. Καταπάτησες τα όρια της προσωπικής μου πατρίδας, σε ευχαριστώ, γιατί ταυτόχρονα έσπασες τις αλυσίδες που κρατούσαν στο μπουντρούμι της Κοινωνικής Ηθικής την Ελευθερία μου, ανόητε Κρατούντα. Ήρθε η ώρα να σε ευχαριστήσω που μου τα στέρησες όλα και κατανόησα μετά από πολλά χρόνια τα λόγια του Έλληνα Καζαντζάκη.
Έχοντας την Ελπίδα ότι ό,τι έχεις θα ανδρωθεί και αν δεν έχεις θα το αποκτήσεις, γεννιέται ασυνείδητα ο φόβος της απώλειάς τους. Παράλληλα με αυτόν και ο φόβος να αντιδράσεις σε όποιον τα απειλεί. Η ελπίδα σε κάνει να οπισθοχωρείς όταν δέχεσαι επιθέσεις παντός τύπου. Και ήρθες, εσύ Κρατούντα, και τα πήρες όλα με τη μία θεωρώντας ότι ο φόβος θα είναι ο ίδιος με αυτόν που με διακατείχε τόσα χρόνια. Ότι θα κλειστώ και πάλι στο καβούκι μου λέγοντας : "Αύριο ξημερώνει άλλη μέρα".
Ξημέρωσε όμως η άλλη μέρα. Και είμαι εδώ με τις τσέπες της ψυχής μου τρύπιες και την οργή του Άδικου να έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Στο επίπεδο της ανέλπιδης μάχης. Τώρα πια, μικρόνοε Κρατούντα, δεν έχω τίποτε άλλο να χάσω. Ό,τι με έκανε να νιώθω περήφανος το έχεις κάνει ψίχουλο να ταΐσεις τις κότες της πολιτικής σου αυλής και τους ξεφτιλισμένους πουλημένους τεμπέληδες της δημόσιας στρατιάς σου. Δεν υπάρχουν μέσα μου πλέον αμυντικά κύτταρα να σταθούν στρατιώτες στις επόμενες επιθέσεις σου. Δεν υπάρχει ούτε μία πέτρα όρθια στο κάστρο της ηθικής του συνόλου που είχα φτιάξει να προστατεύω αναμνήσεις και "πρέπει". Και όλα αυτά, ηλίθιε Κρατούντα, τα κατάφερες από μόνος σου.
Δεν θα πέσουν απειλές σε αυτόν τον πόλεμο που μου κήρυξες άνευ λόγου. Ούτε καν υποχθόνιες ματιές χολιγουντιανού τύπου. Δεν θα υπάρξει ούτε μία διαπραγμάτευση μεταξύ μας. Και ναι, αν ο Έλληνας Καζαντζάκης εννοούσε ότι μόνο νεκρός είσαι Ελεύθερος, τότε κατανοώ απόλυτα τι σημαίνει ζωντανός χωρίς Ελπίδα.
Κατανοώ την έννοια του ανέλπιδου χωρίς Πατρίδα. Ανθέλληνα Κρατούντα, μέσα στην υπεροψία της ψηφοΛογικής δημοκρατίας σου δεν υπολόγισες ότι σκοτώνοντας τον Φόβο για την διατήρηση της Ελπίδας, γεννάς έναν Ελεύθερο. Δηλαδή, έναν Έλληνα.

Ανώνυμος είπε...

εαν διαβασει κανεις την ιστορια των Εβραιων (Εξοδο,Παλαια Διαθηκη κλπ) ειναι προφανες οτι παντο υπηρξαν "σφαγεις" της Μεσης Ανατολης.
Η δε θρησκεια τους ειναι αντιγφραφη της αρχαιας Ελληνικης θρησκειας...Αβρααμ,Νωε κλπ.
Το παραμυθι για τον Μωηση,γιατι περι παραμυθιου προκειται, ειναι οτι πιο φανταστικο εχει ποτε γραφτει.
Παρ΄ολα αυτα διδασκοταν μεχρι πριν μερικα χρονια στα σχολεια μας!!!!!!!!!
Η αντιπαθεια που ετρεφαν παντοτε για τους Ελληνες δεν γραφτηκε ποτε,το ποσο τους εχει βοηθησει το Ελληνικο κρατος ουτε αυτο. Εμεις ομως ως λαος "υπερανω" και σημερα ακομη συνεχιζουμε να τους στηριζουμε. Καλα κανουν λοιπον κ εξευτελιζουν καθε τι Ελληνικο ακομη και εναν παγκοσμιο καλλιτεχνη σαν τον Μικη.