Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Το ποδόσφαιρο έχει ξεκάθαρους κανόνες πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που να έχουν τα κότσια να τους εφαρμόσουν...

Ενώ όλα δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο απόλυτο μηδέν και η βία στα Ελληνικά γήπεδα έχει γίνει...αναπόσπαστο κομμάτι του πλέον λαοφιλέστερου αθλήματος η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτ/νιας με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της κ. Τάκη Παπαχρήστο κάνει την αρχή και δείχνει τον δρόμο που πρέπει να χαραχτεί.
Μετά τα γεγονότα του Καραϊσκάκη, της Τούμπας και του τελικού κυπέλλου ήρθαν ως κερασάκι στην τούρτα τα τραγελαφικά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος του νομού Αιτωλοακαρνανίας, μεταξύ του Νέου Θέρμιου Απόλλωνα και του Μεδεώνα Κατούνας που έδιναν "μάχη" για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Οι εικόνες ντροπής προβλήθηκαν από όλα τα εθνικά τηλεοπτικά μέσα, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.
Σαφώς η κοινή γνώμη σοκαρίστηκε από την έκταση των επεισοδίων αλλά συνηθισμένη από την ατιμωρησία που επικρατεί στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου υπέθεσε ότι πάλι θα δουν την ανοχή να βασιλεύει. Και όμως, ευτυχώς διαψεύστηκε παταγωδώς. Αυτή την φορά επιβλήθηκαν αυστηρές ποινές και όχι χάδια. Αυτή την φορά έγινε η αρχή…. Επιτέλους τηρήθηκε ο περιβόητος κανονισμός. Η εμπλακείσα ομάδα τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού από κάθε επίσημο και φιλικό αγώνα για 7 μήνες και πρόστιμο 1.000 ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο διοχετεύτηκαν αρκετά σημαντικά μηνύματα αυτήν την δύσκολη συγκυρία για το ποδόσφαιρο. Ερμηνεύοντας μερικά από αυτά θα μπορούσαμε να πούμε ότι « Η Βία δεν χωράει στον αθλητισμό», «Η ατιμωρησία δεν αποτελεί πολιτισμικό στοιχείο του Ελληνικού Αθλητισμού», «ο υγιής Αθλητισμός δεν έχει συμπάθειες δεν έχει εμπάθειες αλλά ξεκάθαρους κανόνες».
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
(από tromaktiko blog)

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ , ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ.
ΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗΔΩΝ , ΜΠΕΟΔΩΝ , ΚΟΥΓΙΔΩΝ , ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΩΝ ΚΛΠΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΟΝΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΙΞΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΑΠ' ΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΚΑΙ ΣΦΥΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ή ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

από τα τοπικά πρέπει να ξεκίνησε η κάθαρση. αυτή που σήμερα ασχολούνται (παράγοντες, παίχτες, διαιτητές) με Α' εθνική ξεκίνησαν από τα τοπικά και την νοοτροπία από εκεί την απέκτησαν.
Μπράβο !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟ!!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ

Ανώνυμος είπε...

το καλοκαίρι άλλα λέγατε

Ανώνυμος είπε...

oi epoxes atimorisias ton proigoumenon 30 xronon perasan dia pantos

Ανώνυμος είπε...

Ρε χαζε ΕΣΥ,αλλα λέγαμε , οκ ! Το θέμα είναι ότι ο πρόεδρος δουλεύει πολυ σωστά ,χωρίς να συγκρινω με τον προηγούμενο. Ολοι κάτι πρόσφεραν. Συγχαρητήρια στα νέα πΑιδια της ΕΠΣΝΑ Βγάζουν το καλυτερο πρόσωπο για το νομο και ειδικά για το Μεσολόγγι

Ανώνυμος είπε...

Η μασωνια αποδείχτηκε ότι λειτουργεί θετικά για τον τόπο. Μην το αρνούμαστε , παρόλο που είμασταν πολυυυυυυ δύσπιστοι. Και τώρα ολοι τους θέλουν στην ομάδα της Καρδιάς μας Την αεμαρα. Το αξίζουν γιατί πέρασαν όλα τα τεστ. Πολυυυυυ μασωνοι,όμως. Συγχαρητήρια και στον παναιτωλικο μάγκες. ΜπρΑβο. Παναιτωλικος Ά εθνική και ΑΕμ Γ´εθνικη του χρόνου. Με Παπαχρήστο να ηγείται και τη μασωνια του πρώην,σε λίγο καιρό, ΓΟΜ να αναλαμβάνει. Μπραβο σε όλους

Ανώνυμος είπε...

8.45 εισαί σωστός. ΑΕΜΑΡΑ ΓΕΡΆ γ´εθνικη θέλω να σε δω και να τρελαθω! Για αρχή γ´ , βέβαια. Και η μασωνια που λες είναι ικανή να το καταφέρει. Είναι γέροι και αποδείχτηκαν μάγκες και κύριοι. Εύγε σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

αααααααααχχχχχχχ !!!

περάσανε οι ωραίες εποχές ρε παιδιά....θυμάμαι μεσα στη Αχαγιά με Κυράστα στον πάγκο , με Ταράση και τον Ασημάκη να κάνει το 0-1 και όλο το γήπεδο μαλλιά κουβάρια...έπεσε το ξύλο της αρκούδας ....

ωραία χρόνια , αγνά ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ 10:42 ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ 1976.
ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΗΓΗΘΩ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ Γ.ΣΠ. ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ...ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ.
ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΤΕ....

"ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"