Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΛατινοΝαυπακτίστας

Θα θέλαμε με μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσουμε το ξεκίνημα που κάνουμε για την δημιουργία της ομάδας "lepantistas", το όνομα της οποίας προέρχεται απο την λέξη Lepanto και το -istas Santinistas,Zapatistas που σημαίνει μια δήλωση επαναστατικότητας. 
 Στην αναζήτηση ονόματος αρχικά είχαμε πει: κάτι ελληνικό, όχι ξενικό, athenslovers, hipathens, τελικά τα ελληνικά ονόματα σε ομάδες έχουν ένα πολιτικό φορτιό, εμείς θέλαμε μια φρεσκάδα, να εκπροσωπείται το νέο. Όχι αγγλικά, αλλά λατινικά που είναι πιο σοφιστικέ.
Δεν είμαστε επαγγελματίες, είμαστε ερασιτέχνες κοινοί θνητοί χωρίς πολιτικό backround, που στον ελάχιστο προσωπικό χρόνο που μας μένει έχουμε το μεράκι και την όρεξη να συμβάλουμε με μικρές αλλα σημαντικές δράσεις για την καλύτερη ποιότητα ζωής της πόλης μας, αλλά και στο να αναδεικνύουμε τα προβλήματα στα οποία οι λύσεις είναι τόσο απλές!
  Δεν κάνουμε την εμφάνιση μας ως σωτήρες της πόλης όπως κάποιοι σχολιάζουν σε κάποια μπλόγκς. η προσωπική προβολή δεν είναι ο σκοπός μας και γι'αυτό ακόμα δεν προβάλουμε τα ονόματα αυτών που το "ξεκινάνε". Όταν με το καιρό συσπειρωθούμε αρκετοί άνθρωποι και ξεκινήσουμε, θα γνωρίσουμε όλοι ο ένας τον άλλον.
 Ως πρώτο βήμα σε αυτή την πρώιμη πρωτοβουλία που ξεκινάει, είναι να γνωρίσει η Ναύπακτος το επόμενο διάστημα αυτή την ομάδα που θα δημιουργήται  και με δημόσιο ιάλογο απο το διαδίκτυο να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε κάποιες δράσεις. 

Η υπο κατασκευή σελίδα μας www.lepantistas.com
Το Facebook Page: www.facebook.com/lepantistas
Lepantistas Team
Official Website

Δεν υπάρχουν σχόλια: