Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

15.000 ανθρώπινες βόμβες στέλνει ο Καντάφι

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Σε συναγερμό έθεσαν τις ιταλικές αρχές οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, που  προειδοποίησαν ότι, παρά τις συνεχιζόμενες πτήσεις επαναπατρισμού, ένα νέο κύμα «μεταναστών», μπορεί να φθάσει τις προσεχείς ημέρες, αυτή τη φορά προερχόμενο από την Λιβύη.
Ο διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και Εσωτερικής Ασφάλειας Τζιόρτζιο Πιτσιρίλλο ενημέρωσε πως υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Καντάφι αποφάσισε να εξαπολύσει αυτές τις μέρες  προς την Ευρώπη δεκαπέντε χιλιάδες άτομα, προερχόμενα από το Κέρας της Αφρικής, το Τσάντ και την υποσαχάρια Αφρική!
Σύμφωνα με τις ιταλικές μυστικές υπηρεσίες πρόκειται για απελευθερωθέντες από τον Λίβυο δικτάτορα κρατούμενους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης  της Λιβύης, οι οποίοι αποτελούν το μυστικό όπλο του Καντάφι για να διεισδύσει στην Ευρώπη. Το λιμάνι από το οποίο θα αποπλεύσουν τα πλοιάρια με τις «κινούμενες βόμβες», βρίσκεται σε απόσταση 120 χιλιομέτρων από την Τρίπολη που εξακολουθεί να ελέγχεται από το καθεστώς.
Μέχρι στιγμής, ο Πιτσιρίλλο αποκλείει το ενδεχόμενο να έχουν εισέλθει μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ιταλία, αλλά όπως φέρεται να είπε προς τα μέλη της ιταλικής κυβέρνησης, δεν αποκλείεται ο Καντάφι να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο μεταφοράς τρομοκρατών, κυρίως από το Σουδάν.
Τέλος, έγινε γνωστό πως μέχρι στιγμής οι λαθρέμποροι που μεταφέρουν λαθρομετανάστες από την Τυνησία στην Ιταλία έχουν επιτύχει έναν τζίρο της τάξης του ενός εκ ευρώ!
(πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: