Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Κάλεσμα σε πάνδημη κινητοποίηση το Σάββατο του Λαζάρου από τον ΔΣΜ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

                                                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας, μαζί με τους δημότες και κατοίκους της Ι.Π. Μεσολογγίου το Σάββατο Λαζάρου 16 Απριλίου, στις 10:30 το πρωί στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη σε πάνδημη αγωνιστική συγκέντρωση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ μαζί με το Δήμο και τους φορείς της περιοχής μας, να αποδοκιμάσουμε τους υπαίτιους της απαξίωσης και υποβάθμισης της Ιερής Πόλης του Έθνους και Πρωτεύουσα του Νομού μας, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ  Σεβασμό και το οφειλόμενο Χρέος και Τιμή της Πολιτείας στο Τόπο μας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, νέοι και γέροι, γυναίκες και παιδιά, επιστήμονες και εργάτες, αγρότες και φοιτητές, επαγγελματίες, υπάλληλοι, συνταξιούχοι.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ μαζικά και αγωνιστικά για να λάβουν ηχηρό μήνυμα οι κυβερνώντες και αποφασίζοντες, οι βουλευτές του Νομού μας που λειτουργούν σαν  τοπάρχες  Αγρινίου.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΖΗΤΑΜΕ την ενεργή συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματά μας και σε όσα δικαιωματικά μας ανήκουν και οφείλουν να είναι και να γίνουν στον τόπο μας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΑΣΜΟ ΜΑΣ. Προχθές ο «Καλλικράτης», χθες το 239 Σύνταγμα και το Εφετείο, αύριο το Νοσοκομείο, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το ΤΕΙ Μεσολογγίου; ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!
Με οφειλόμενο Χρέος και Τιμή στο αθάνατο Έπος της ΕΞΟΔΟΥ, πιστοί στα μηνύματα των Ελεύθερων Πολιορκημένων.

Ι.Π. Μεσολογγίου, 14-4-2011
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μεσολογγίου
Γιάννης Ατσαλάκης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ξυπνήστε δικηγόροι του Μεσολογγίου. Έχετε δύναμη, τη γνωρίζετε αλλά για κάποιους λόγους δεν τη χρησιμοποιείται. Όταν αποφασίσετε να διεκδικήσετε, θα έρθει μαζί σας ο εργάτης, ο αγρότης ο υπάλληλος , ο έμπορος κ.λ.π. Το Μεσολογγι χάνετυαι μαζί του όλοι εμείς. Μην κάνετε πίσω.

Ανώνυμος είπε...

Ο κόσμος καίγεται και η .."γριά" χτενίζεται.....
Να ξεσηκωθείτε, να φωνάξετε να γίνετε έξαλλοι, στο όνομα της ιερότητας της Πόλης σας, κι εγώ μαζί σας.
Αλλά να το κάνετε γιατί αυτή την Ιερότητα την προσβάλλει η σημερινή κατάσταση της χώρας μας, όχι για το που θα στειθεί ένα " παραμάγαζο".

Ανώνυμος είπε...

exei dikio o 6.06

Ανώνυμος είπε...

MAZI SAS......

Ανώνυμος είπε...

Σας πετάει τη μπάλα ο Κατσούλης και εσείς τσιμπάτε.
Που ήταν τόσα χρόνια και που ήταν τις πρώτες 100 μέρες;
Μήπως συναντήθηκε και με το Θυμιάρα την προηγούμενη εβδομάδα και πήρε γραμμή αποπροσανατολισμού;