Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αν δεν το καταλάβατε, φροντίζουν για την ισόρροπη ανάπτυξή μας

Από το φιλικό ιστολόγιο "Σταλίκι" αντλήσαμε τις ακόλουθες δηλώσεις του μεγαλοσχήμονος κ Καστανίδη ο οποίος φροντίζει, κατά πως είπε,  για την  ισόρροπη ανάπτυξη του νομού μας προσφέροντας το εφετείο στο Αγρίνιο:
«Καλώ όλους τους Αιτωλοακαρνάνες, να επικροτήσουν την ίδρυση ενός εφετείου που θα διευκολύνει την ορθότερη απονομή της δικαιοσύνης. Αυτά θα θέματα πρέπει να μας ενώνουν» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καστανίδης.
Τόνισε πως χρειάζεται ισόρροπη ανάπτυξη, χωρίς τοπικές παθογένειες και θυμήθηκε πως από το 1987 υπάρχουν αποφάσεις του Αρείου Πάγου και γνωμοδοτήσεις για ίδρυση του εφετείου μόνο στο Αγρίνιο. Δηλαδή ουδέποτε υπήρξε απόφαση ή συζήτηση για το Μεσολόγγι. «Δεν υπάρχει θέμα αδικίας. Στηριχτήκαμε σε αποφάσεις ανωτάτων δικαστηρίων και Επιτροπών, με μόνο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων σε όλη τη Δυτική Στερεά και τη Λευκάδα"

O μελίρρυτος υπουργός Δικαιοσύνης  οχυρωμένος από τις τελευταίες  γνωμοδοτήσεις του Αρείου Πάγου που παραδόξως μέσα σε 4 χρόνια ανέτρεψαν προηγούμενη γνωμοδότηση που, με συντριπτική πλειοψηφία,  έλεγε ότι δεν υπάρχει αναγκαιότητα ίδρυσης εφετείου στην περιοχή, πασχίζει απεγνωσμένα για την εξάλειψη τοπικών παθογενειών και την ορθή απονομή Δικαιοσύνης  δικαιώνοντας πλήρως τους συμπολίτες μας που, αγανακτισμένοι από τον προκλητικό εμπαιγμό, τον επευφημούσαν με διάφορα μπινελίκια και άλλες κοσμητικές εκφράσεις, αναγνωρίζοντας το θεάρεστο έργο του. Μάλιστα στο καλοτραβηγμένο βίντεο  που δημοσιεύει η ηλεκτρονική ΑΙΧΜΗ ακούγεται,  ανάμεσα στις λοιπές  αποδοκιμασίες, καθαρά και η έκφραση <<γουρούνιααα >> που πιθανόν  είναι δηλωτική του παχυδερμισμού, της ανικανότητας και της συμπεριφοράς ορισμένων πολιτικών μας αρχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: