Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ν. Καραπάνος: «Να πούμε την αλήθεια»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Νίκος Καραπάνος όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα βρίσκονταν στην Αιτωλοακαρνανία, διανύοντας για πολλοστή φορά ατελείωτα χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθεί κοντά στους πολίτες, απ’ τα παραθαλάσσια έως τα ορεινά χωριά του νομού.
Ο υποψήφιος της ΝΔ είναι απ’ τους λίγους πολιτικούς που… όχι μόνο δεν κρύβονται αλλά με θάρρος και ειλικρίνεια βγαίνουν μπροστά για να πουν αλήθειες. Και σε συνέντευξή του χθες στον Δυτικά 96,1 σ’ αυτό εστίασε, τονίζοντας: «Πρέπει να πούμε την αλήθεια. Το πολιτικό σύστημα θα διασωθεί μόνο αν καταλάβει ότι δεν μπορεί πλέον να παραπλανά με μισόλογα και υπεκφυγές.
Οι πολίτες εξάλλου αυτό περιμένουν από ‘μας. Δεν ζητάνε ρουσφέτια και διορισμούς. Την αλήθεια ζητάνε. Όποιος μπορεί να την πει, έχει θέση στο σκηνικό της επόμενης μέρας. Όποιος, για διάφορους λόγους, δεν μπορεί ή δεν θέλει να πει την αλήθεια, θα περάσει στο γνωστό μας χρονοντούλαπο…».
Ο Νίκος Καραπάνος τη Μ. Παρασκευή ακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου στο Αγρίνιο, ενώ την επόμενη ημέρα παρέστη στην ακολουθία της Ανάστασης στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, στο Μεσολόγγι.
Τέλος, τη Δευτέρα του Πάσχα ο Ν. Καραπάνος παρακολούθησε τις παραδοσιακές ιπποδρομίες στο Άγιο Γεώργιο Μεσολογγίου εκφράζοντας την ικανοποίησή του στους διοργανωτές για τη διατήρηση του εθίμου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που πας ρε καραπανοοοο!!

Ανώνυμος είπε...

Πω Πωωω κύριε Καραπάνο χωρίς να σας γνωρίζω, τολμώ να πω ότι ... έχετε μεγάλη πλάκα. Δυστυχώς δεν πείθετε ούτε εσείς ούτε κανένας άλλος..."εθνοσωτήρας" !!!! Η ίδια απάτη είστε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε κάτσε στ'αυγά σου επιτέλους..... θες εσύ να πεις την αλήθεια ???????????? όταν μέσα στο γραφείο σου έχεις άτομα, απο άλλους βουλευτές, τα οποία κορόιδευαν τον κοσμάκη....!!!!!!!!!! Μαζέψου ρε επιτέλους