Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Επιτέλους αντίδραση

Με αποδοκιμασίες και  απόλυτη αγανάκτηση υποδέχτηκαν στο μέγαρο της πρώην Νομαρχίας  πολίτες και φορείς της πόλης τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ Καστανίδη, ο οποίος πραγματικά βρέθηκε σε δεινή θέση προσπαθώντας να δικαιλογήσει τα αδικαιολόγητα. Αν και για μια ακόμη φορά ο Δήμαρχος κ. Κατσούλης σφύριζε αδιάφορα και προσήλθε με καθυστέρηση στην σύσκεψη, ο Μεσολογγίτικος Λαός αγανακτισμένος, στόλισε με αρκετά κοσμητικά επίθετα τον υπουργό ο οποίος έδειχνε σαστισμένος.
Στα αρνητικά η περίεργη απουσία κινητοποίησης του κόσμου από τον Δήμο, η πλήρης σιωπή του κ. Πετρόπουλου και η απουσία του κ. Βισβίκη. Η εικόνα  από τα βίντεο που έχουν κάνει τον γύρο της Ελλάδος αδιάψευστος μάρτυρας..



υγ. όσο κι αν ψάξαμε πάντως δεν εντοπίσαμε τους γνωστούς-άγνωστους που κατονομάζει ο κ. Πάγκαλος ως υπεύθυνους και υποκινητές τέτοιων επεισοδίων.

18 σχόλια:

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Πάντως η στάση της δημοτικής αρχής τι να πώ αγωνιστική. Ιδίως ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου .... κολοτούμπες μόνο που δεν έκαναν, για να μη ξεχνούν και τις πολιτικές συνήθειες. Ο γνωστός παλαμακιστής που διοργανώνει και υπέροχα λουκούλια δείπνα παρών αλλά χωρίς θέση. Μπράβο μας πάντως που έστω και αυτοί οι λίγοι φωνάξαμε το "αίσχος" σε αυτούς που ασεβούν στην πόλη μας και αυτή είναι η αρχή αναφέρομαι σε όσους λένε ότι μόνο με την κριτική ασχολούμαι. Εγώ μαζί με τους άλλους πάντως έκανα την αρχή και αργά αλλά με σοβαρότητα θα δείτε και άλλες αντιδράσεις και προς τοπικούς παράγοντες.
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς που αναφέρεις είναι δυστυχώς οι εχθροί του Μεσολογγίου. Από αυτούς προέρχονται οι Δήμαρχοιγι΄αυτό και απουσίαζαν από την επίσκεψη. Ντροπή τους έθαψαν για άλλη μια φορά το Μεσολόγγι.

Ανώνυμος είπε...

οι γνωστοι πέντε γραφικοί του Μεσολογγίου. Ο λαός που ήταν ρε νούμερα;

Ανώνυμος είπε...

Λέτε ψέμματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε Αλβανούς με λεωφορεία απο άλλες πόλεις για να αποδοκιμάσουν τον Υπουργό. Για προσέξτε καλύτερα τις φάτσες. Εγώ δεν είδα κανέναν Μεσολογγίτη!!!!!!!

Χωρίς περικεφαλαία.(μου άρέσει αυτό το ψευδώνυμο)

Ανώνυμος είπε...

agapito ierapolis min deixnete empatheia. o k.visvikis hrthe stin nomarxia kai paredwse ston kastanidh thn epistolh pou dimosieythke sta blogs kai ton typo. min karfwneste agaphtoi...

Ανώνυμος είπε...

ντροπη παιδια ειστε απαραδεκτοι
φαινεται η εμπαθεια σασ μονο απο το γεγονος οτι δεν βγαλατε την επιστολη,η οποια σταλθηκε παντου

Ανώνυμος είπε...

Τα πουλάει όλα ο υπάλληλος του Σωκου. Ουσττττ

Ανώνυμος είπε...

Katsouli se piran xampari se 100 meres.

Ανώνυμος είπε...

Re balte kana sxolio Kai stin anartisi toy Lada. Toso teleiomeno ton Exete ? den asxolite kaneis mazi tou?

Ανώνυμος είπε...

Oσοι ειναι επωνυμοι της πολης να βρισκονται εκει και να διαμαρτυρονται οπως οι υπολοιποι.Ο δημαρχος πραγματικα εκανε την παπια οπως και αλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας! Και φέρτε ξυδια

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΛΟΙ.ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ?

Ανώνυμος είπε...

grafikoi kai komplexikoi mia zwi

Ανώνυμος είπε...

9.14 ρε μαγκιτη κοψε λιγο τα ξυδια γιατι σε λιγο το οργανο σου δεν θα κανει ουτε για μυγοσκοτωστρα!!!!
[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

να πούμε για όλους τους βουλευτές, όχι μόνο τους πράσινους που είναι όλοι απο το αγρίνιο.... οι δικοί μας οι αγρινιώτες που είναι????????????? κανένας δεν στήριξε το μεσολόγγι, ο σταματης ειπε για το αγρίνιο... ο καραγκούνης δεν ξέρει τι να πει (γιατί τον είχε στηρίξει ο πρεβεζάνος στις προηγούμενες) και ο σαλμάς μαλάκας είναι???????? έρχεται και παίρνει τους ψήφους... η κοτρολού... ο παπαναστασίου.... που είναι?????????? Ντροπή σ'αυτούς που δεν στήριξαν ποτέ το μεσολόγγι... ντροπή σε εμάς που τους ψηφίζαμε τόσα χρόνια και τους πράσινους και τους μπλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

8.37 δεν χρειάζεται να κάνεις διαχωρισμούς πιθανόν απο πρεμούρα μήπως επωφεληθει η νεα δημοκρατια.Το ξέρουμε και τον σταμάτη και τον σαλμα απο προηγουμενες δηλώσεις και ενέργειες.Ο καραγκούνης και οι αλλοι ακομη είναι στα σπάργανα και κυμαινονται στο ιδιο στυλ.Φυσικά και εχουν την ιδια ευθυνη με την διαφορα οτι τωρα εχουμε καποιους συγκεκριμενους βουλευτες που κανουν κουμαντο

Ανώνυμος είπε...

ποια νεα δημοκρατια και ποιο πασοκ... μηπως έρχονται κάτω να μας ταίσουν???????????? δεν με ενδιαφέρουν τα κόμματα, με ενδιαφέρει η πόλη που μένω και μακάρι δήμαρχος που θα έρθει είναι νέος με όρεξη για δουλεια μακρια απο κόμματα, και να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να είσαι στην κυβέρνηση για να κάνεις κουμάντο. αν είσαι βουλευτής και πορευτής με τους πολίτες για το κάλο του τόπου, κάτι κάνεις. αλλά όλοι οι βουλευτές και οι μεν και οι δε είναι καρεκλοκένταροι!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

1.09 svsta ta les