Κυριακή 3 Απριλίου 2011

etoliko - mafia, επείγον - οι άτυχοι (από το minimastompoukali )

Πάνω που κόντευε η προηγούμενη δημοτική αρχή, να αποδείξει πως όλα συνέβησαν καλά επί των ημερών της, πως δεν έγιναν μικρές η ΜΕΓΑΛΕΣ λαμογιές στα οικονομικά, πως τα χρέη και οι οφειλές καλώς είχαν, πως ΔΕΝ υπήρξαν αναθέσεις, πως διάφοροι δημοτικοί σύμβουλοι ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ παρανόμως δουλειές, πως δεν συνέτασσαν μόνοι τους προσφορές χρησιμοποιώντας κλεμμένες σφραγίδες επαγγελματιών, πως ότι οφείλουν καλώς το οφείλουν, και...
πάνω που κοντεύαμε να μάθουμε μετά από τέσσερα χρόνια, πόσα λεφτά είχε τελικά μέσα το κλεμμένο χρηματοκιβώτιο, τους χτύπησε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ.
Κάποιοι ΑΓΝΩΣΤΟΙ κακοί άνθρωποι, μπουκάρησαν Παρασκευή βράδυ στο δημαρχείο και ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ, και ποιους υπολογιστές λέτε;
ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, τους ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ (σημ: ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΚΑΝΈΝΑΝ ΆΛΛΟ) που περιείχαν αυτά τα στοιχεία, χωρίς να έχουν παρθεί ποτέ αντίγραφα των δίσκων τους.
Επομένως τώρα, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, αφού τα οποιαδήποτε στοιχεία υπήρχαν, ΧΑΘΗΚΑΝ - ΠΑΝΕ.
Άρα, αφού δεν υπάρχει τίποτα προς απόδειξη, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ.
Πρόκειται φυσικά για μια ΦΟΒΕΡΗ ΑΤΥΧΙΑ, γιατί ίσως τώρα έτσι, μείνουν κάποιες, έστω και μικρές, υπόνοιες κακοδιαχείρισης και ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗΣ ΑΠΛΟΧΕΡΙΑΣ, των τέως δημοτικών αρχόντων, από διάφορους κακεντρεχείς, όπως είναι το σύνολο της πόλης του Αιτωλικού.
Αλλά τι να κάνουμε;
Είμαστε υποχρεωμένοι να στηρίξουμε ψυχολογικά, για καθαρά ανθρωπιστικούς λόγους, τον τέως δήμαρχο γαλάνη, και τους αντιδημάρχους του έργων και οικονομικών, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΤΥΧΙΑ που τους βρήκε.
Να θυμίσω, πως η πόλη είχε πάλι δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο της και είχε στηρίξει τους ανθρώπους αυτούς, όταν "χάθηκε", πάλι δια της μεθόδου της κλοπής, το χρηματοκιβώτιο του τότε Δήμου μας, ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!
Φίλοι πρώην, ελάτε να κλάψετε στην αγκαλιά της πόλης, οι δημότες είναι δίπλα σας,
ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ, σταθείτε σε απόσταση ασφαλείας
Αναρωτιέμαι μόνο, ο νέος Δήμαρχος θα αναζητήσει ευθύνες, για ποιο λόγο ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΎΡΓΗΣΕ, ο συναγερμός του κτηρίου;;;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μισό λεπτό παιδιά !

Σε λίγο θα σχολιάσει ο αφραλατος της πλευρώνας...

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Τυχαίο δεν νομίζω αφού μάλλον αυτό τον καιρό περιμένουν στο Δήμο διαχειριστικό έλεγχο. Υπάλληλοι, δημοτικοί σύμβουλοι της προηγούμενης δημοτικής αρχής και που μετέχουν και στην σημερινή δημοτική αρχή πρέπει να εξεταστούν . Ελπίζω ο κ. εισαγγελέας να επέμβει . ο δήμος να κινηθεί κατά παντός υπευθύνου. Οι Η/Υ γιατί δεν μετακινήθηκαν με τους υπαλλήλους που άλλαξαν γραφεία και ήρθαν στα εδώ κτήρια , ποιός έδωσε τέτοια εντολή μήπως είχε σκοπό όλα πρέπει να εξεταστούν. ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Ανώνυμε των 4,32 Πρώτος άλλη η σημασία του αφράλατου άλλη η σημασία του αλισάχνιου. Βέβαι αυτές είναι λεπτές έννοιες και δεν περίμενα από ένα βλ... να τις ξέρει.
Ημουν και είμαι αντικειμενικός . ασχολούμαι τώρα πιό έντονα με τα θέματα της πόλης μου γιατί δεν έχω πολύ καιρό που επέστρεψα σε αυτή και πλέον δεν αντέχω να βλέπω την πόλη μου να διοικείται από άτομα που δεν κοιτούν παρά τη ματαιοδοξία τους , δεν αντέχω να βλέπω στην πόλη μου τα αποτελέσματα από αυτή τη κακή διοίκηση , δεν αντέχω να βλέπω να ποδοπατούν της ιστορία της πόλης μου, δεν αντέχω ...... και τέλος δεν αντέχω να κάθομαι απαθής και να μην κρίνω τα όσα κατά τη γνώμη μου δεν είναι ορθά.
Υ/Γ. Φίλε για όλα υπάρχει χρόνος με τη σωστή διαχείρισή του. Για πολλά περισσότερα από αυτά που αναφέρεις αλλά από εσένα δεν περίμενα και σε τίποτα άλλο να αναφερθείς . Από το ότι υπερασπίζεσαι τον "αρχων" φαίνεται ότι είσαι εγκλωβισμένος στα αστικά και υλικά πράγματα.
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

αφράλατε της πλευρώνας ,

α) δεν γράφουμε τον "άρχων" αλλά τον "άρχοντα"
γ) εκτός από το να κριτικάρεις έχεις καμμιά ιδέα για να πάει μπροστά αυτή η πόλη?
εχει γεμίσει η πόλη από κριτές αλλά από έργα τίποτα...
β)αυτό το τελευταίο με τα αστικά και υλικά πράγματα τι το ήθελες??? ποιός είσαι ο Δαλάι Λάμα και ασχολείσαι μόνο με τα άυλα ???????
δ) την αντικειμενικότητα "μας" άσε να την κρίνουν οι υπόλοιποι.
Ξέρεις κανένα να λέει ότι είμαι υποκειμενικός ??
ε)την ιστορία της πόλης τη ποδοπατούν άτομα σαν αυτά που υπερασπίζεσαι , όπως ο βισβίκης , που τρέχουν πίσω από τους βουλευτές για να δείξουν πόσο καλά στρατιωτάκια είναι...