Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Το είδαμε στο ίντερνετ, μας άρεσε


18 Απρίλιος 12:35 μ.μ.
Οι τελευταίοι 5 μήνες υπήρξαν δημιουργικοί και γεμάτοι ενέργεια, τόσο που να φτάνουν για μια ζωή. Προσωπικά νοιώθω ευτυχής που ξανασυναντήθηκα με τους παλιούς μου μαθητές, αλλά και που γνώρισα νέα άτομα που αγαπούν την Μουσική και την Μπάντα. Που είδα την Παλιά Φρουρά του «Σολωμού» να ενισχύεται με νέους και ικανούς μουσικούς και να δημιουργείται ένα σύνολο εξαιρετικό και πολλά υποσχόμενο.
Νοιώθω τυχερός που όλοι αυτοί μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα και ανάβλυσε από μέσα μας το ίδιο πάθος. Που όλοι μαζί επωμιστήκαμε το τεράστιο φορτίο της δημιουργίας μιας Μπάντας, που σηκώσαμε το υψηλότατο οικονομικό κόστος, που αφιερώσαμε τόσες ώρες μελέτης και προβών, που διανύσαμε τόσα χιλιόμετρα δοκιμαστικών, που στερήσαμε από τους εαυτούς μας πολύτιμες οικογενειακές στιγμές, ώρες εργασίας, αλλά και ελεύθερο χρόνο, μόνο και μόνο για να δημιουργήσουμε κάτι που θα μας έκανε περήφανους, εμάς και την Ιερή μας Πόλη.
Παρόλο που συνηθίζεται ο Αρχιμουσικός να πιστώνεται τα εύσημα μια καλής εμφάνισης, δεν μπορώ παρά να αποδώσω την τιμή σε αυτούς που την αξίζουν πραγματικά. Σ’ αυτούς που πήραν το όργανο και μπήκαν στη γραμμή, σε αυτούς που σε μια τόσο δύσκολη μέρα όπως η Κυριακή των Βαΐων, τίμησαν τους Εξοδίτες, υπηρέτησαν την Πόλη, αλλά και την Μπάντα με τον αξιοπρεπέστερο τρόπο.
Τον Αρχιμουσικό τον κάνουν οι μουσικοί του. Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να σας έχω στη διάταξη της Μπάντας. Ήταν μεγάλη τιμή που έπαιξα μαζί σας. Και είναι μεγάλη τύχη που ξέρω ότι μοιραζόμαστε τις ίδιες προσδοκίες και τα ίδια όνειρα για όλα αυτά που θα κάνουμε μαζί.
Παιδιά, σας ευχαριστώ όλους.

Μάκης Κουτσαγγέλης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ..... ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΤΑΣ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ !!!!....ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.. Η ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ... Ο ΣΟΛΩΜΟΣ !!!!!

ΚΑΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΩΝΑΚΙ!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΚΗ .....ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Θερμά συγχαρητηρια για μια υπεροχη εμφάνιση! Μας είχατε λείψει!!!