Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μια βροχή θα μας σώσει. Τους έσωσε !!

 Με εμφανώς χαραγμένη στα πρόσωπά τους τη συγκίνηση - όπως φαίνεται παραπλεύρως- για το γεγονός της θυσίας των Ελεύθερων Πολιορκημένων, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου τίμησε, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, την 185η επέτειο της ηρωικής Εξόδου.
Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος στους γνωστούς επίσημους επισκέπτες οι οποίοι χτες βράδυ φρόντισαν να αποφύγουν τη δημόσια έκθεσή τους, είτε αποφεύγοντας να ακολουθήσουν την πορεία της πομπής, είτε καλυπτόμενοι κάτω από ομπρέλες δια παν ενδεχόμενο. Ο θαρραλέος υφυπουργός και εκπρόσωπος της κυβέρνησης που ακολούθησε αλα μπρατσέτα την εικόνα, στολίστηκε με διάφορα επιφωνήματα και κοσμητικά, τα οποία ήταν το λιγότερο κακό μπροστά σ αυτά που φοβόντουσαν οι διοργανωτές.
Ήταν πάντως ο χειρότερος καιρός που έχει τύχει ποτέ το διήμερο των Βαΐων από  όσο μπορούμε να θυμηθούμε. Κανονικός χειμώνας με κρύο, βροχή και αέρα, που δυσκόλεψε ιδιαίτερα το τελετουργικό και ταλαιπώρησε τους συμμετέχοντες και ανάγκασε τους υπεύθυνους να τροποποιήσουν το πρόγραμμα την τελευταία στιγμή.
Άξια συγχαρητηρίων όλα τα μέλη των συλλόγων και προπαντός τα μικρά παιδάκια, που παρά τις τόσο αντίξοες συνθήκες διέσχισαν όλη τη διαδρομή μέχρι τον κήπο των Ηρώων.


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α Ψ Ο Γ Ο ................
Μόνο που φωτογραφίες έχεις όλους αυτούς τους @@@@@@@@@@, και δεν έβαλες ΟΥΤΕ μία από τα κακόμοιρα τα παιδάκια μας.

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΑΛΤΟΥΣ ΡΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΝ.......
ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ....................
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ...........ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΚΑΛΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ........ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ...............
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χίλια μπράβο και ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν στην σημερινή παρέλαση. Πραγματικά μας συγκίνησαν!

Μπράβο και στους συνοδούς τους που δεν κρύφτηκαν κάτω απο μια ομπρέλα οπως οι ιερεις και οι πολιτικοί κοιτώντας μονο τον εαυτουλη τους όπως πάντα!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩ ΠΩ ΠΟΛΥ ΣΙΓΚΙΝΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...........
ΑΛΛΑ ΣΑΜΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ?

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΙ .................

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή τους ναι...
Και ΜΠΡΑΒΟ στους Μεσολογγίτες από τον πιό μικρό που έσταζε από τη βροχή και παγωμένος προχωρούσε εώς τους μεγαλύτερους που σιωπηλά παρά το κρύο παρακολούθησαν την πομπή χθες και σήμερα.
Απέδειξαν ότι έχουν ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για την καταγωγή τους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ ΛΟΓΩ ΚΑΙΡΟΥ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ... ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΝΟΣ/ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΙΣΩΣ (ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ- ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΗΣΑΝ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ).. ΕΝΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΠΟΤΕ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κανένα επεισόδιο, ούτε ένα γιουχάισμα. Καταλάβατε τώρα γιατί μας τα κάνουν όλα αυτά; γιατί είμαστε λαπάδες ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ανώνυμος είπε...

Γελάνε γιατί τα γλυτώσανε τα γιαούρτια. Αλλά δεν θέλαμε να δούμε τις φάτσες τους, παρά μόνο όσους πραγματικά συμμετείχαν στην παρέλαση. Ουστ από το Μεσολόγγι ρεε

ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΙΛΛΙΟΥ είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ...ΑΠΛΗ ΠΡΟΣΚΙΝΗΤΕΣ ΑΠΛΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ.... ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ .... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Χθες παντως ακουστηκαν αρκετά γιουχαρίσματα (εξω απο εδώ κλέφτες , ουου κλπ) όταν οι επίσημοι πέρναγαν με την πομπή την διαστάυρωση με την Χ.Τρικούπη.

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΜΑΣ?....
ΜΑΛΛΟΝ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ!!
ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΕΣ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ "ΕΞΟΔΟ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΛΑΤΡΕΙΑ?
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜ/ΝΤΕΣ Κ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ.
ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ "ΕΤΣΟΥΞΕ" ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΥΝΙΛΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ...Η ΣΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ..Ο ΔΕ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΕΝΙΩΘΕ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ...Κ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΜΕ ΜΑΤΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ!!!
Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΕΛΛΕΙΠΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ποιό Δήμαρχο ρε φίλε αυτόν που στον κήπο των ηρώων έλεγε οτι δεν υπάρχει κοινοβουλευτική εκπροσώπιση και μετά έκανε (σύμφωνα με το tromaktiko) τραπέζι στο σπίτι του για τον νεκροθαύτη του Μεσολογγίου, το Σώκο; Να τον χαιρόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Κανένας τους δεν είχε τα... κότσια και την ευθιξεία να κάνει ένα βημα εμπρός.. και να παρακολουθησει την πομπή μέσα στην βροχη... όπως τα παιδιά που παρέλαζαν. Τοτε να δουμε αν θα γελούσαν!

Π.

Ανώνυμος είπε...

Ωραίες φωτογραφίες βρήκες ρε blogger να βάλεις για την έξοδο....Αντί να "ανεβάσεις" φώτος απο την πομπή προτίμησες τους πολιτικούς που χασκογελούν.....ρε μπάς και σε πλήρωσαν να τους εμφανίσεις να τους δούμε μιας και δεν τους είδαμε στην πομπή....Ηλεκτρονικό γιαούρτουμα δεν βρίσκω στο google....

Ανώνυμος είπε...

Να μου επιτρεψετε να επισημανω μια παραλειψη,καθως λειπει η φωτογραφια ενος αξξξξιου απογονου των Μεσολογγιτων του επι τεσσερα χρονια πρωτου τη ταξει αντινομαρχη κολλητο του Σωκου που προσφερε μεγαλο εργο στην πολη μας και τωρα περιφερεται σαν λοστος γλειφοντας για καμμια νεα θεσουλα τον αντωνοπουλο και τον Κατσιφαρα.Δυστυχως δεν ειναι μονο ο πικατσου κωλοτουμπας η Πηλιο Γουσης.

Ανώνυμος είπε...

Παρελασα και εγω...στην εικονα...!!! εμεις ειχαμε γινει ΜΟΥΣΚΕΜΑ ενω αυτοι ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΜΠΡΕΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ...!!! Ενας φιλος μου./..λιποθυμισε απο υποθερμια...33 βαθμους ειχε απ'το 36,6 που ειναι το κανονικο...γιατι .?? να τιμησει..!! να τιμησει τους ΠΕΣΟΝΤΕΣ... ενω ο παπουλιας...πηγε στο ξενοδοχειο και εμτα ηρθε να καταθεσει στεφαν στον τυμβο..!!! θα παθαινε τιποτα αμα βρεχοταν

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

οι πολιτικοι που δεν βρεθηκαν στο γευμα με το προεδρο αυτον προσεβαλαν και οχι εμας!!!
και ο προεδρος με την ολη συμπεριφορα του εδειξε να μας εχει κλασμενους...
και εμεις εδω κανουμε σχολια....[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Fetos htan monadiki I eykairia na min prosklithei kanenas politikos!Telika ayto fainetai oti einai idiaitera dyskolo!Mono sta logia eimaste PROTOI.....