Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Απαραίτητες διευκρινήσεις από τον Δημ. Μαλαβέτα

Αγαπητό Ierapolis
Αφού σας ευχαριστήσω για την εκ μέρους σας δημοσίευση του κειμένου που σας έστειλα χθες σχετικά με τη δήλωση του κ. Χρήστου Βλαχογιάννη και προκειμένου να αποφευχθούν παρερμηνείες, λόγω του διαλόγου που έχει αναπτυχθεί στα σχόλια της ανάρτησης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι:
«Στο MessolonghiNews προσωπικά κανένα σχόλιο δεν έχω κάνει για τα πεπραγμένα, της νυν δημοτικής αρχής ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. Όπως επίσης, κανένα σχόλιο δεν έχω κάνει για τη σημερινή κατάσταση της φιλαρμονικής του δήμου, ούτε θετικό ούτε αρνητικό.
Ανατρέχοντας σε παλαιότερες αναρτήσεις του MessolonghiNews εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί,  ότι επί δημαρχίας Αναγνωστόπουλου δημοσιευόταν πάντα ανακοινώσεις των επικεφαλής της μειοψηφίας (Τέγας - Πρεβεζάνος).
Πότε επίσης, στο MessolonghiNews δεν έχουμε γράψει ότι «όλα στο Μεσολόγγι ήταν ή είναι τέλεια.»
Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύσαμε όπως και άλλα ιστολόγια και εφημερίδες και εσείς φυσικά, δήλωση του πρώην δημάρχου και παράλληλα τη διαμαρτυρία του πανελλήνιου συλλόγου αρχιμουσικών για τις αποφάσεις της επιτροπής των γιορτών εξόδου σχετικά με την ποσόστωση που επεβλήθη στον αριθμό των μελών των φιλαρμονικών και τον αποκλεισμό από την πομπή της νεοσύστατης φιλαρμονικής «Ι. Ρωγών».
Με τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις η αλήθεια είναι ότι μας δόθηκε η δυνατότητα να αναδείξουμε το ζήτημα που προέκυψε διότι πιστεύουμε ότι ήταν αποτέλεσμα μια παντελώς λανθασμένης απόφασης που προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις για την πόλη καθώς δεν αφορούσε μόνο την τοπική κοινωνία.
Απαντώντας στην κριτική Βλαχογιάννη που «περιέλουζε» και εμάς  - άδικα θεωρούμε, διότι είναι γνωστό σε όλους, ότι προσωπικά εγώ, κανέναν ρόλο φανερό ή κρυφό δεν είχα με τη  διαχείριση των πολιτιστικών του δήμου, πλην της δημοσιότητας των όποιων δραστηριοτήτων γινόταν, στο πλαίσιο των καθηκόντων μου, ως συνεργάτης τύπου – έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα προκειμένου να αναδειχθεί η θρασύτητά του και η συμφεροντολογική, εκ μέρους του, αντιμετώπιση καταστάσεων στην πόλη.
Κάτι που πιστεύουμε, ότι μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης.
Επομένως ας σταθούμε σ’ αυτό καθ’ αυτό το γεγονός και ας μη μεταφέρουμε τη συζήτηση αλλού, ώστε να καλυφτούν αυτά τα ολέθρια λάθη και τα οποία κυριολεκτικά «τίναξαν» στον αέρα την κορυφαία στιγμή της πόλης, που κατά την άποψή μας είναι η ΠΟΜΠΗ της ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ.

Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δημήτρης Μαλαβέτας»

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άσε μας ρε Χατηνικολάου κι εσύ. ¨Εγινες δημοσιογράφος και θες να έχεις και άποψη γι αόλους και για όλα.

Ανώνυμος είπε...

Ώπα ρε μεγάλε!!! Αυτός επώνυμα διατυπωΝει αυτά που πιστεύει. Εσύ ;

Ανώνυμος είπε...

Οι διαπιστώσεις των διαπιστώσεων 8.26 μας έφεραν εδώ που μας έφεραν. Κόπηκε το επίδομα από το Γραφείο Τύπου και τώρα τι κάνουμε; Απλά φωνασκούμε

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ...
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΗΤΡΗ...

"ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΑ ΕΡΤΖΙΑΝΑ"

Ανώνυμος είπε...

Μαλαβέτα ξύπνα επιτέλους και ξεσκέπασέ τους ΟΛΟΥς.
Κι όταν λέω όλους λέω ΟΛΟΥΣ.
Η.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το λαγωνικό που θα ξεσκεπάσει!!!
Τόσα χρόνια πού ήταν;
Αγωνιστές τις μπούρδας.

Ανώνυμος είπε...

11:36 για τον ΧΥΤΑ μόνο ο Μαλαβέτας βγήκε μπροστά. Για το Χρυσογιαλέικο το ίδιο. Για τη Μαρίνα το ίδιο. Την περασμένη εβδομάδα για το στρατόπεδο το ίδιο. Για να περάσει η ολυμπιακή φλόγα απο το σπίτι του Παλαμά το ίδιο.
Τα παραπάνω σου αρκούν ; Ο Μαλαβέτας έχει αποδείξει ότι είναι Μεσολόγγι.
Λαγωνικά κολλητούς έχει ο Βλαχογιάννης βλ. Φιλιπόπουλος.
Ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω την κηδεία που μας έκανε ο Μαλαβέτας στην επιτροπή κατα του ΧΥΤΑ στον Αγ. Θωμά.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαλαβέτας πάντα ήταν απών από τους αγώνες της πόλης. Τέσσερα χρόνια βολεμένος με την θεσούλα του ειδικού συνεργάτη βιώσαμε την χειρότερη δημοτική αρχή και αυτός πέρασε και δεν είδε τίποτε. Αυτές τις υπηρεσίες πρόσφερε στην πόλη. Πολυθεσίτης, συνεργάτης βουλευτών, επιμελητηρίων, μητροπόλεων, διεξόδου με παχυλές απολαβές και καμία κριτική. Τώρα ξύπνησε που τον έδιωξε ο Κατσούλης;

Ανώνυμος είπε...

Τι;;;; Κάνει δημοσιογραφία ο Λάρυ; Ρε δεν είμαστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

2:47 στο Μεσολόγγι ζεις ή αλλού; Γιατί είσαι πολύ άσχετος μωρ' αδερφάκι μ'...

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο καλό που βλέπω στο Λάρυ είναι ότι βάζει το όνομά του κάτω από αυτά που γράφει τίποτε άλλο. Δεν αγάπησε τον τόπο, αλλά τους μισθούς και τα άλλα... Αν τον αγαπούσε δεν θα συνέδεε το όνομά του με τον χειρότερο δήμαρχο όλων των εποχών, θα έβγαινε στη μαχόμενη δημοσιογραφία...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟ ΛΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ... ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΛΛΑΤΑΙ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ, ΔΙΕΞΟΔΟΥΣ Κ.Α.

Ανώνυμος είπε...

Όταν λέει "θεωρούμε", "πιστεύουμε", "δημοσιεύσαμε" κλπ ποιον άλλον εννοεί; Το Γιάννο;;; Ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

Κολλητέ Η(θικοδιδάσκαλε) τι να ξεσκεπάσει; Ρωτήστε και το Φιλιππόπουλο για του λόγου του και θα τότε μπορεί να ξεσκεπαστούν κάποια...

Ανώνυμος είπε...

IERAPOLIS,αμαν πια με την λογοκρισια σας.Πολυ μεγαλη καλυψη δινετε στον vlahojohn,σε βαθμο πλεον παρεξηγησης.Η μηπως αυτα που εγραφα στο σχολιο μου για τον μανεστρο δεν τα γνωριζετε;Αλλα μαλλον φροντιζει ο Κωστακης για την λογοκρισια,μιας κι ειναι συνεργατες στο ραδιο!!

THE ROCKER

Ανώνυμος είπε...

Επειδή για πολλοστή φορά η λογοκρισία σας υπέρ του Προέδρου του ΡΣΜ καταντάει σπαστική, να μην δημοσιεύτε θέματα που εκ των προτέρων ξέρετε ότι θα έχουν πλήθος σχολίων. Να βάζετε για τον εθελοντισμό, το πράσινο κλπ. όπως πολλές φορές; έχετε κάνει όταν κάτι θέλετε να "ΘΑΨΕΤΕ".
Ο μαέστρος επί θητείας Πρεβεζάνου είχε θεωρημένα τιμολόγια;. Είχε άδεια από την υπηρεσία του;
Τώρα έχει άδεια από την υπηρεσία του; Θα διεκδηκήσει στο όνομά του χρηματική αποζημίωση ή όχι; Θα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του ή όχι;
Επίσης θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέον να δούμε που θα οδηγηθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Vlaxojohn-Mourkas Brothers. Και οι δύο είναι υπερασπιστές του τέως, φίλοι του γνωστού που βαράει παλαμάκια, αλλά το νοίκι ποιος θα το πάρει;
Μέχρι στιγμής οι Mourkas Brothers έχουν το προβάδισμα.
Ίδωμεν.

Ανώνυμος είπε...

Κόπηκε το μαμ και βγήκαμε στο αντάρτικο

Ανώνυμος είπε...

Τον Μαλαβέτα δεν το έδιωξε κανένας Κατσούλης αλλά η σύμβασή του ήταν τέτοια. Αλλά μήπως και ο Κατσούλης δεν έχει προσλάβει άλλον που γράφει ανώνυμα βέβαια αφού δεν έχει τα α...... να βάλει το όνομά του όπως ο Μαλαβέτας. όπως και κάθε άλλος που πληρώνεται από τον Κατσούλη δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν ή να κρίνουν γιατί πληρώνονται από εμάς. Ανώνυμε των 3,04 έχεις απόλυτα δίκοιο προηγούνται τα αδέλφια άσε που έχουν μεγαλύτερη σχέση με τον Κατσούλη αν κρίνω από τις συχνές επισκέψεις στην οικία τις οποίες βλέπω καθαρά από το σπίτι μου που είναι δίπλα. Αλλωστε την δουλειά του την έκανε ο Βλαχοτζόν μπορεί να αποσυρθεί. Εκτός αν ο παλαμακιστής μάστερ σεφ λόγω του LEEDER πατήσει πόδι.

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Επειδή ο "ξαφνικός" θάνατος του ήρωα, πολύ αγαπημένου φίλου VITTORIO σε κάνει να νιώθεις πιό μεγάλη απέχθεια σε αυτούς που κυκλοφορούν στον πάτο δεν μπορώ να γράψω παρά μόνο ευχές για ΚΑΛΗ ΑΝΑΝΑΣΤΑΣΗ, πεεριμένοντας μια απόφαση την Τρίτη μέρα του ΠΑΣΧΑ μήπως και χαμογελάσουμε λίγο από την μαυρίλα που μας τριγυρίζει . Δεν μπορώ πλέον να διαβάζω κείμενα κατευθυνόμενα που να συμπικνώνουν την ευήθεια και την άγνοιά τους σε φράσεις υβριστικές προς ανθρώπους που προσπαθούν μόνο να δούν να δημιουργήσουν τις σωστές προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο των παιδιών τους.Και πάλι πολλές ευχές για ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

12:18 12:22 12:23 12:37 Μη καρφώνεσε τόσο και μη φάσμεις και αντιφάσκεις. Και μη βγάζεις άλλη χολή. Τον Μαλαβέτα κανένας Κατσούλης δεν τον έδιωξε για τον απλό λόγο ότι ποτέ δεν τον προσέλαβε.
Επιπλέον με αυτα που γράφεις περί πολυθεσίας το μονό που αναδεικνύεις είναι ότι ο Μαλαβέτας είναι πολυ καλός επαγγελματίας.
Άλλωστε μια γύρα να κάνεις στη δημοσιογραφική πίατσα σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο θα το διαπιστώσεις.
Και κάτι τελευταίο επί Λαδά ο Μαλαβέτας πληρωνόταν παχυλά. Ο αντικαταστάτης του πληρώνεται λιγότερο. Νομίζω πως όχι.
Τα περί Φιλιππόπουλου που αναφέρεις επειδή το έχω ψάξει το παραμύθι ύστερα απο δημοσιεύματα της Ντάπιας το μόνο που μπορω να μεταφέρω ότι είναι μια αστεία ιστορία.
Και μιας και μιλάτε για αγώνες. Ποιους αγώνες εννοείται; Διότι για το εφετείο μπροστά ήταν, όπως για το νοσοκομείο και το ΤΕΙ. Ποιους αγώνες ενοεις;
Μήπως τις δικές ντόπιες λασποδρομίες κατα προσώπων;
Η.

Ανώνυμος είπε...

Προς 3:04
Δηλαδή, από την καραμέλα περί ικανότητας το ρίξαμε στα της εφορίας;;!!!
Ρε πάτε καλά;

Όταν δεν γουστάρουμε ένα πρόσωπο βρίσκουμε ένα σορό αφορμές για κακίες σε όλα του. Ανθρώπινο γνώρισμα κι αυτό.

Καλό Πάσχα σε όλους.

Unknown είπε...

Βγήκαν' οι σούβλες κι αργεί η ανάσταση..