Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Αδράνεια της επιτροπής για το Νοσοκομείο καταγγέλει το ΕΚΜ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Την στιγμή κατά την οποία οι εξελίξεις σχετικά με τον Υγειονομικό χάρτη της χώρας τρέχουν, την στιγμή κατά την οποία οι αρμόδιοι Υπουργοί, οι επιστημονικές επιτροπές και τα ΜΜΕ, συνεχώς ανακοινώνουν καταργήσεις και συγχωνεύσεις νοσηλευτικών ιδρυμάτων, η επιτροπή που συγκροτήθηκε στην πόλη μας – παρά τις αρχικές ομόφωνες αποφάσεις – και δεν κινείται και δεν συνεδριάζει και ουσιαστικά αδρανεί, περιμένοντας το ΜΟΙΡΑΙΟ, δηλαδή την κατάργηση ή συγχώνευση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.
Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου καλεί την Δημοτική Αρχή και τους λοιπούς φορείς της επιτροπής να συνεδριάσουν ΑΜΕΣΑ προκειμένου να προχωρήσουμε το πλάνο περαιτέρω ενεργειών για την μη κατάργηση – υποβάθμιση του Νοσοκομείου της πόλης.
Πρέπει να κινηθούμε ΤΩΡΑ και με αποτελεσματικότητα. Διαφορετικά όλοι μας θα έχουμε ιστορική ευθύνη για ό,τι και αν συμβεί. 
Η Διοίκηση του Ε.Κ. Μεσολογγίου

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ.ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ.ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση του ΕΚΜ με τον ακούραστο Πρόεδρο και φίλο Μάκη μπορεί να κάνει πολλά πράγματα για όλα τα θέματα της πόλης μας, αρκεί μόνον να θέλει. Τις ημέρες των γιορτών ν α ξηλώσει τα κακόγουστα φτηνιάρικα πανώ της Πύλης και να αναρτήσει ένα καλό δικό του με όλα τα θέματα που μας καίνε. Συγχρόνως να μοιράσει το βράδυ του Λαζάρου σε όλο τον κόσμο όμορφες και καλά γραμμένες έντυπες διαμαρτυρίες εναντίον των Υπουργών Δικαιοσύνης, Πολιτισμού, Υγείας, Εθνικής Άμυνας και φυσικά εναντίον των Αγρινιωτών βουλευτών για την ασέβεια, απρέπεια, περιφρόνηση και υποβάθμιση της πόλης μας από αυτούς που πρέπει να τηρούν τους νόμους και τους ποδοπατούν. Τότε γιατί τιμωρούν τον κλέφτη, τον καταχραστή, τον απατεώνα που δεν σέβεται τους νόμους αλλά οι ίδιοι μένουν ατιμώρητοι;.

Ανώνυμος είπε...

...Και μετά θα μας φταίνε πάλι οι αγρινιώτες βουλευτές, οι "φούληδες" κλπ κλπ κλπ.... Μόνο
εμείς δε θα φταίμε. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα μας φταίνε οι βουλευτές του νομού. Οταν τους στηρίζουμε( πολλοί από μας)στις εκλογές δεν σκεφτόμαστε τις συνέπειες. Τώρα καλά ξεμπερδέματα.