Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Κάτι σημαντικό ετοιμάζεται στο Αιτωλικό ;

Περίεργες επαφές και προετοιμασίες με αρκετή μάλιστα μυστικότητα μάθαμε  ότι βρίσκονται σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες στο Αιτωλικό.    Ο Δήμαρχος, ένας Μεσολογγίτης εργαζόμενος εκεί και διάφοροι άλλοι επιτετραμμένοι, πηγαινοέρχονται σε τακτά διαστήματα και έρχονται σε επαφή με επαγγελματίες της  αδελφής πόλης. Δεν ξέρουμε αν ετοιμάζεται κάτι καλό στα πλαίσια των Γιορτών Εξόδου, μιας και δεν είδαμε κάτι στο πρόγραμμα, αλλά θα ήταν πολύ θετικό εάν υπήρχε συμμετοχή του ευρύτερου δήμου στις εκδηλώσεις αυτές.
Ο  συνεργάτης μας στο Αιτωλικό παρακολουθεί επισταμένως πάντως τις κινήσεις και μόλις έχουμε νεότερα και διασταυρωμένα στοιχεία θα σας ενημερώσουμε άμεσα.
Ότι και αν είναι πάντως θα χρειαστεί πολλή προσοχή και επιμέλεια ώστε να υπάρξει συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας και αφομοίωση του πνεύματος των γεγονότων που τιμώνται, εφόσον η ευαισθητοποίηση θεωρείται δεδομένη λόγω και της σημαντικής συμμετοχής και προσφοράς του Αιτωλικού με ήρωες αγωνιστές στον  εθνικό αγώνα.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα το ιδιαίτερο. Απλά θα κάνει το τραπέζι στους πρεσβευτές που θα έρθουν Και θα τους ταισει στο αιτωλοκο

Ανώνυμος είπε...

Μπα δε νομίζω Τουρλίδα θα φάνε οι πρεσβευτές

Ανώνυμος είπε...

Παει το στρατόπεδο. Ο Κατσούλης ξεχρεωνει τα γραμματια ένα ένα. Όπως τους ετοίμασε στην τετραετία στη νομαρχία ο Σωκος έτσι πορεύεται. Ο δήμαρχος που θα γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία. Δυστυχώς δεν τελειώνει εδώ το ξεχρεωμα. Πάρτε και μια πληροφορίς που πρέπει σα blog. Να την προβαλετε. Το αρχαιολογικό μουσείο το έβαλε επί θητείασ του στη νομαρχια ο Κατσούλης στο χάρτη των μουσείων. Υπάρχει στο βιβλίο της νομαρχίας. Με προοπτική να στεγαστεί στις καπναποθηκες παπαστρατου. Δωρεά 4500 τετ. Μέτρων. Και όταν έρθει η ώρα θα παρουσιαστεί σαν αναγκαίο να γίνει στο αγρινιο.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΑΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΣΕ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜ

Ανώνυμος είπε...

ttp://saltseno.blogspot.com/2011/04/blog-post_12.html διαβαστε στο εγκυρο σταλικι την δημοσιευση που λεει οτι οι προστατευομενοι βουλευτεσ αγρινιου κλπ θα μεταφερθουν με λεωφορειο...ξεφτιλα κατσουληη

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ ΒΑΓΙΩΝΕ...

Ανώνυμος είπε...

τελευταίες πληροφορίες : θα ανατινάξουν τα πρώτα γιοφύρια

Ανώνυμος είπε...

μηπως ετοιμαζετε να το πουλησει μαζι με τα νησακια που πουλαει το κρατος??? δεν κακο....[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

toyrlida ????
poy file ?????
xa xa xa xa
12 Απριλίου 2011 1:57 π.μ