Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Δ. Μαλαβέτας : ''Εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα ο κ. Βλαχογιάννης…''

Στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ο - χωρίς απόφαση συλλογικού οργάνου του δήμου Μεσολογγίου – «μαέστρος» της φιλαρμονικής του δήμου Μεσολογγίου, Χρήστος Βλαχογιάννης με το λιβελογράφημα του - αναφορικά με τη  δήλωση του πρώην δημάρχου, Γ. Αναγνωστόπουλου -  πιστεύουμε ότι δικαιώνει πανηγυρικά τις αιτιάσεις και την κριτική του τελευταίου.
Ο κ. Βλαχογιάννης χρησιμοποιώντας φράσεις που ξεπερνούν κάθε έννοια σεβασμού στο θεσμό που θέλει να λέει ότι υπηρετεί (επικεφαλής της φιλαρμονικής του δήμου και δάσκαλος μουσικής) επιτίθενται κατά «δικαίων και αδίκων», χωρίς φυσικά να δίνει πειστικές απαντήσεις, τόσο για τον αποκλεισμό της φιλαρμονικής του «Ι. Ρωγών», όσο και για τη θέσπιση ορίου μελών στις φιλαρμονικές που θα συμμετείχαν στη πομπή.
Αναφορικά με το ύφος της απάντησης του κ. Βλαχογιάννη είμαστε υποχρεωμένοι να απομονώσουμε δυο αναφορές επειδή αφορούν εμάς, λόγω της επαγγελματικής σχέσης που είχαμε με τον πρώην δήμαρχο Μεσολογγίου (σ.σ. Ειδικός συνεργάτης τύπου):
«…Μέχρι άποψη για μουσική διατυπώνεις στο ανερμάτιστο κείμενο που απέστειλες, δια του πατομπούκαλου, στα blogs…»
«…Ίσως γι’ αυτό δεν απέδωσαν οι προσπάθειες των γλειφτών που σε περιτριγυρίζουν να σαμποτάρουν τον ερχομό μου στην Φιλαρμονική. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, μέχρι και την κηδεία του πατέρα του χρησιμοποίησε για να πιέσει καταστάσεις…»
Από τις αναφορές αυτές και μόνο, - οι οποίες θεωρούμε ότι είναι ανάξιες οποιουδήποτε σχολιασμού -  αναδεικνύεται το «ήθος», η ψυχοσύνθεση και ο τρόπος αντίληψης των πραγμάτων από τον κ. Βλαχογιάννη…
Εκφράζουμε τη λύπη μας και μόνο για τους χαρακτηρισμούς και τις αναφορές του αυτές για το πρόσωπό μας… και αφήνουμε στην κρίση αυτών που τον επέλεξαν για συνεργάτη τους στο δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, να αξιολογήσουν τη συμπεριφορά του.
Όπως επίσης θα πρέπει από την πλευρά του δήμου να αποσαφηνιστεί ο χαρακτήρας και ο τρόπος του «ερχομού» του κ. Βλαχογιάννη στη Φιλαρμονική του δήμου.
Δηλαδή θα πρέπει να ξεκαθαριστεί από τη δημοτική αρχή ποια είναι τα καθήκοντά του κ. Βλαχογιάννη στη φιλαρμονική και με ποια απόφαση συλλογικού οργάνου του δήμου καθορίστηκαν αυτά.

Δημήτρης Μαλαβέτας
Δημοσιογράφος
Διαχειριστής MessolonghiNews
ΥΓ. Ο κ. Βλαχογιάννης επέλεξε ύστερα από ακριβώς τρεις μήνες, να δημοσιοποιήσει την τότε δυσφορία του για την απόδοση τιμής, από τα μέλη της φιλαρμονική του δήμου μας, στην κηδεία του αειμνήστου πατέρα μου, στις 17 Ιανουαρίου 2011.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ύφος, το ήθος και το λεξιλόγιο του κ.Βλάχογιάννη το ξέρουμε όλοι πολύ καλά....

Πολλοί απο εμάς τον είχαμε και καθηγητή οποτε γνωρίζουμε απο πρώτο χέρι πόσο κόπτεται για την μουσική παιδεία που προσφέρει στα σχολεία τόσα χρόνια... ίσως στην φιλαρμονική να ασχολειται περισσότερο όπως ασχολούταν και με τους μαθητικούς διαγωνισμούς.. τελικά μονο ότι του ανεβάζει το προσωπικό γοητρο και συμπεριλαμβάνει αυτοπροβολή τον ενδιαφέρει! (παντως ακουσαμε πολλα ανέκδοτα στο μαθημά του αφου αυτη ήταν η μοναδική διδακταία ύλη... το αναγνωρίζω έχει τεράστιο ρεπερτόριο)

Πάντως σίγουρα ενας σωστός δάσκαλος είναι δάσκαλος παντού.. και κυρίως ο σωστός δάσκαλος αποτελεί για τους μαθητές του παράδειγμα μιμησης με τον χαρακτήρα του, το λεξιλόγιό του και τις πράξεις του... ε λοιπόν γιατί τον έχουμε ακόμα εδώ τον κ.Βλαχογιάννη δεν το καταλαβαίνω!

Ανώνυμος είπε...

Κατ' αρχήν, άμα θέλετε απαντήσεις στα ερωτήματα περί "Ιωσήφ Ρωγών" και πλαφόν στα μέλη των υπόλοιπων φιλαρμονικών, απευθυνθείτε στους Καβάγια, Παπαθέου και Γιώτη και κατ' επέκταση στον δήμαρχο και όχι στον Βλαχογιάννη.
Δεύτερον, πότε δείξατε ενδιαφέρον για την φιλαρμονική της πόλης ή για το χορευτικό ή το Ωδείο (άλλη πληγή!!!) ή την χορωδία; Τώρα σας πήρε ο πόνος;
Άμα πραγματικά σας ενδιέφερε δεν θα αλλάζατε 3!!! αρχιμουσικούς επί δημαρχίας λαδόγιαννου.
Τρίτον, δεν χρειάζεται να αποσαφηνιστεί τίποτα για τον ερχομό του Βλαχογιάννη. Για να σας λυθούν και αυτές οι απορίες απλά ρωτήστε τον λαδόγιαννο και την μπόκαρη με τι κριτήρια είχαν φέρει τον πατρινό μουσικό και μετά τον μανωλάτο, που έχει και αξιώσεις πλέον.
Γιατί διώξατε τον Γραβάνη;
Για 4 χρόνια καταφέρατε να διαλύσετε κάθε δημοτικό πολιτιστικό φορέα και τώρα κόπτεστε για μία μπάντα που ακόμα δεν είδαμε κι ακούσαμε!!!

Μπράβο σας λεβέντες μου!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ήθος του "δάσκαλου" (τρομάρα του)είναι γνωστό παιδιώθεν από τον "ανεμιστήρα" Δήμαρχό μας.

Καιρός

υ.γ.
Ενδιαφέρον θα γίνει το έργο όταν θα εξαντληθούν οι συμμαχίες του κ. "ανεμιστήρα".
Πάντως το δίκιο να λέγεται. Ξέρει να διαλέγει συγκεκριμένες ράτσες για κάθε περίοδο.

Ανώνυμος είπε...

Το ύφος του κου Βλαχογιάννη δεν ταιριάζει σε δάσκαλο... Κρίμα στα παιδιά που τον έχουν δάσκαλο.

Ανώνυμος είπε...

Προς 5.55
Δεν έχετε καταλάβει (δυστυχώς) ότι διαφωνώντας πχ με τον κ.Βλαχογιάννη... δεν σημαινει οτι απαραιτήτως συμφωνω με την Μπόκαρη ή τον Αναγνωστόπουλο! Ξερετε ορισμένοι απο εμάς βλέπουν και κρίνουν πέρα απο κόμματα, κλίκες και συνδυασμούς! Το κακο του ενός δεν αναιρεί ούτε δικαιολογεί το κακο του άλλου ξέρετε... και δυστυχώς πολλά τετοια "κακα" βρήκαν την πόλη μας μαζεμένα τα τελευταία χρονια!

Επίσης νομίζω οτι είμαι ο μόνος εδω μεσα που εχει αναφέρει πολλές φορές και το θέμα του χορευτικού (και του ακόμα απλήρωτου δασκάλου του) αλλά και της ευθύνης του γραφείου φυσικής αγωγής (κ.Γιώτη) οπότε δεν είναι ότι έχουμε κάποια μονομανία με τον κ.Βλαχογιάννη... απλά με τις επιστολές του και το λεξιλόγιό του... μάλλον επιδιώκει να βρίσκεται στην επικαιρότητα! Εξάλλου όποιος εκτίθεται κρίνεται...

Ανώνυμος είπε...

το μονο που αναγνωριζω στον βλαχογιαννη ειναι οτι ξερει να δημιουργει ιντριγκες...
ρε μπας και ηταν παλια βοηθος του φωσκολου??? [αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Απορώ πως ο Καβάγιας , ο Παπαθέου ή ο Γιώτης δεν απαντούν για το ποιός είχε την ευθύνη για τις Φιλαρμονικές γαι τα 5ο άτομα κ.λ.π..Εγώ ξέρω ότι μέχρι την Πέμπτη στο Γραφείο Φυσ.Αγωγής δεν γνωρίζαμε ακόμα πόσες φιλαρμονικές θα είχαμε το πρωι και πόσες το βράδυ. Επίσης το έγγραφο προς τις φιλαρμονικές που είδαμε το όνομα του Βλαχογιάννη έγραφε ο οποίος από μαγαζί της πόλης μας μάθαμε ότι έκλεινε και τις ταβέρνες που θα έρτωγαν οι φιλαρμονικές. Αρα ποιός χειριζόνταν το θέμα των φιλαρμονικών είναι φανερό. Μπορεί κάποιος από το Δήμο με δελτίο τύπου να μας γνωρίσει ποιός ήταν υπεύθυνος;

Ανώνυμος είπε...

Φιλε έχεις δίκιο για το δελτίο Τύπου ακόμα περιμένουμε το δελτίο τύπου για την χορηγία του γεύματος των πρεσβευτών από τα αδέλφια επιχειρηματίες της πόλης μας που θέλουν να νοικιάσουν το κτίριο της παλιάς δ/νσης πάνω από το μαγαζί τους καθώς και την εκτενή αναφορά στο όνομα του κυρίου τέως κωνσταντίνου όπως μετέφραζε ο γιός του ενός αδελφού επιχειρηματία. με το οποίο θέλουν όλοι να συνεργαστούν για την τουριστική προβολή της πόλης μας μια΄ς και όλοι προέρχονται από τον αριστερό χώρο .Πρόεδρε του ΝΟΜ , μάστερ σεφ, παλαμακιστή , τον φουντούκο γιατί το πέταξες έξω από το τραπέζι;

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ρε Μαλαβέτα ο Βλαχογιάννης είναι η ζωντανή μουσική ιστορία του Μεσολογγίου. Εσύ τι έχεις σπουδάσει για πες μας; Δηλώνεις δημοσιογράφος αλλά ποια σχολή έβφγαλες; Ποια είναι η πορεία σου στην πολη; Θυμάμαι που σε είχε ξεμπροστιάσει ο Βλαχογιάννης για κάτι οικονομικές ματσαραγγιές σου στο σταθμό. Τώρα σε πήρε ο πόνος για τη μουσική και γαβγίζετε μαζί με τον Αναγνωστόπουλο. Δε λέω το ψωμάκι σου έβγαζες, παλαμακιστής του Λαδόγιαννου και τώρα στο καφενείο καφετζής. Πως τα φέρνει η ρημάδα η ζωή!

Συνάδελφος καφετζής

Ανώνυμος είπε...

Μαλαβέτα άρον άρον δε γίνοτναι μουσικοί οι καντριάνηδες. Γέλαγε ο κόσμος με τα κατσαρόλια που παίζανε και τώρα σε πειράζει ο Βλαχογιάννης που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του κι ακούς μουσική; Η μηπως δεν ξέρουμε ποιος πατρονάρει τον Ιωσήφ Ρογών και ποιος τους βάζει να σκούζουν. Μαλαβέτα για να σου κανει κάπιος τη δουλειά θα πα΄ρεις τον καλύτερο. Κι ο Βλάχογιάννης είναι γιαυτό σκάτε όπως σας τα χώνει. ο Κατσούλης ξέρει τι κάνει. Αλήθεια εκείνη η Μπόκαρη πού χάθηκε; Κάνει μεταπτυχιακό; Ουστ ρετάλια.

Ανώνυμος είπε...

ρε ierapolis ,

έλεος με τα ξεκατινιάσματα ....

Δεν έχουμε άλλο θεμα να ασχοληθούμε;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Βλαχογιάννης είναι και του σαλονιού αλλά ξέρει να σας βάζει και στη θέση σας ΜΑΛΑΒΕΤΑ. Σε πονάει που σας τα λέει χύμα, όπως ακριβω΄ς σας χρειάζεται. Ανα΄λογα με το υ΄φος του Αναγνωστόπουλου και το ήθος (!!!)που σας χαρακτξρίζει και τους δυο σας σας απανταέι και σας κάνει σκόνη. Ρόμπα σας έκανε ένα προς ένα και σας πονάει. Να γιατί γρυλίζεις

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει που τον λατρεύουμε οι μαθητές του κοπρίτες. Σιγά μη σας έχει ανάγκη. Και που αχχολείται μαζί σας χάρη σας κάνει

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:10
Φίλε μου, το μήνυμά μου απευθύνεται στον κ.Μαλαβέτα που θέτει τα ερωτήματα. Μην τα επαναλάβω. Διαβάστε την ανάρτησή του πάλι.
Εσύ πρέπει να έγραψες και το 4:18 έτσι; οπότε νόμιζες ότι απαντούσα σε σένα.

Πάντως η όλη κατάσταση με τον βλαχογιάννη, μου θυμίζει το ανέκδοτο του λαγού με το λιοντάρι: "Ναι,αλλά γιατί δεν φοράς κράνος;"

Και ένα τελευταίο. Το ότι του ανατέθηκε η υποχρέωση να επικοινωνήσει με τις μπάντες δεν τον καθιστά και απαραίτητα οργανωτή και υπεύθυνο. Φαντάζομαι ότι τον έβαλαν λόγω γνωριμίας με τους μαέστρους.
Ευθύνη φέρει αυτός που δίνει τις εντολές και όχι αυτός που βοηθάει στην εκτέλεσή τους.
Τέλος πάντων, μας αρέσει ή όχι θα τον έχουμε μαέστρο. Δείξτε ψυχραιμία και αφήστε το χρόνο να κυλήσει. Να δούμε τι θα κάνει με την φιλαρμονική. "Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό".
Ασχοληθείτε και λίγο με δημοτικό ωδείο και χορωδία. Εκεί να δείτε "πρόοδος".

Dimitrios Malavetas είπε...

12:40 ο Βλαχογιάννης στο ραδιοφωνικό πάντα τρώει τη σκόνη μου...
Όσον αφορά τις ματσαραγκίες τις οποίες "έκανα" το βέβαιο είναι ότι ο δεν τις γνωρίζει διότι μέλος στο σταθμό έγινε το 2004.
Αλλά επειδή κάνεις λόγο για ματσαραγκίες... ΚΑι πετάς τη μπάλα στην εξέδρα καθότι δεν εντάσεις τον αντίλογο αγαπητέ 12:40 Χρήστο θα πάρεις ακόμη μια απάντηση στη ΓΣ του Ραδιοφωνικού στις 15/5.
Τέρμα η ανοχή.
Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

Χρηστάκι γράφοντας ανώνυμα καταβάλεις φιλότιμη προσπάθεια για να διασωθεις απο το αυτογκόλ σου.
Δε μασάμε πλέον στην υποκρισία σου.

Ανώνυμος είπε...

Όταν βρισκόμαστε με την πλάτη στον τοίχο η τακτική είναι μία ΛΆΣΠΗ.
Έτσι δεν Χρήστο;
Απάντηση στα ερωτήμτα που θέτει ο πατομπουκαλς θα δοθεί ;0

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1.00 έχεις δίκιο παρανόησα το προς ποιον απευθύνεσαι οποτε σου ζητώ συγνώμη!
Στην βάση που το θέτεις όντως έχεις απόλυτο δίκιο και θα θέσω και εγώ μαζι σου το ίδιο ερώτημα στον κ.Μαλαβέτα: Δειξτε μου κ.Μαλαβέτα μία (1) ανάρτηση του ιστολογίου σας την προηγουμενη 4ετια που να αναφέρεται με τον ίδιο ζήλο που δείχνετε τώρα στην διαλυση του χορευτικου, στον απληρωτο δάσκαλο, στα προβληματα της χορωδίας ή του ωδείου!

Ξερετε κ.Μαλαβέτα, ακόμα και όταν έχετε δίκιο... όταν αυτο εκφράζεται επιλεκτικά ανάλογα με το ποιος έχει άδικο (σε ορισμένες περιπτώσεις σιωπουμε και σε άλλες ξεσηκωνομαστε) όχι μονο χάνετε δικιο σας... αλλα μας δίνετε και το δικαίωμα να αμφισβητουμε την αντικειμενικότητά σας και τους σκοπούς σας.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ "ΙΩΣΗΦ ΡΩΓΩΝ" ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ...
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ..
ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΥΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ....
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...
ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ , ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ....
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

"ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ"

Ανώνυμος είπε...

Καφετζη 12:40,αν ο vlahojohn ειναι η ζωντανη μουσικη του Μεσολογγιου,δεν μπορω να σκεφτω πως θα'ναι η πεθαμενη!!
Παντως επειδη ο μανεστρος μιλησε για ηθος και δημοκρατια,ας μας πει αν οι εργαζομενοι του Ρ/Σ Μεσολογγιου ειναι ασφαλισμενοι,πληρωνονται κανονικα,παιρνουν επιδοματα ,αδειες κλπ.Γιατι η γυναικα του Καισαρα δεν χρειαζεται να δειχνει τιμια ,αλλα και να'ναι.
Ελπιζω Κωαστακη να μην κοψεις παλι το σχολιο μου!!!

THE ROCKER

Ζαρατούστρας είπε...

ΜΠΙΛΛΑΚΟ, 3Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ. ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΔΛΔ ??? ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΚΕΘΕ ΜΕΡΑ.

Dimitrios Malavetas είπε...

Αγαπητό Ierapolis
Αφού σας ευχαριστήσω για την εκ μέρους σας δημοσίευση του κειμένου που σας έστειλα χθες σχετικά με τη δήλωση του κ. Χρήστου Βλαχογιάννη και προκειμένου να αποφευχθούν παρερμηνείες, λόγω του διαλόγου που έχει αναπτυχθεί στα σχόλια της ανάρτησης θέλω να ξεκαθαρίσω ότι:
«Στο MessolonghiNews προσωπικά κανένα σχόλιο δεν έχω κάνει για τα πεπραγμένα, της νυν δημοτικής αρχής ούτε θετικό, ούτε αρνητικό. Όπως επίσης, κανένα σχόλιο δεν έχω κάνει για τη σημερινή κατάσταση της φιλαρμονικής του δήμου, ούτε θετικό ούτε αρνητικό.
Ανατρέχοντας σε παλαιότερες αναρτήσεις του MessolonghiNews εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί, ότι επί δημαρχίας Αναγνωστόπουλου δημοσιευόταν πάντα ανακοινώσεις των επικεφαλής της μειοψηφίας (Τέγας - Πρεβεζάνος).
Πότε επίσης, στο MessolonghiNews δεν έχουμε γράψει ότι «όλα στο Μεσολόγγι ήταν ή είναι τέλεια.»
Την περασμένη εβδομάδα δημοσιεύσαμε όπως και άλλα ιστολόγια και εφημερίδες και εσείς φυσικά, δήλωση του πρώην δημάρχου και παράλληλα τη διαμαρτυρία του πανελλήνιου συλλόγου αρχιμουσικών για τις αποφάσεις της επιτροπής των γιορτών εξόδου σχετικά με την ποσόστωση που επεβλήθη στον αριθμό των μελών των φιλαρμονικών και τον αποκλεισμό από την πομπή της νεοσύστατης φιλαρμονικής «Ι. Ρωγών».
Με τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις η αλήθεια είναι ότι μας δόθηκε η δυνατότητα να αναδείξουμε το ζήτημα που προέκυψε διότι πιστεύουμε ότι ήταν αποτέλεσμα μια παντελώς λανθασμένης απόφασης που προκάλεσε αρνητικές εντυπώσεις για την πόλη καθώς δεν αφορούσε μόνο την τοπική κοινωνία.
Απαντώντας στην κριτική Βλαχογιάννη που «περιέλουζε» και εμάς - άδικα θεωρούμε, διότι είναι γνωστό σε όλους, ότι προσωπικά εγώ, κανέναν ρόλο φανερό ή κρυφό δεν είχα με τη διαχείριση των πολιτιστικών του δήμου, πλην της δημοσιότητας των όποιων δραστηριοτήτων γινόταν, στο πλαίσιο των καθηκόντων μου, ως συνεργάτης τύπου – έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα προκειμένου να αναδειχθεί η θρασύτητά του και η συμφεροντολογική, εκ μέρους του, αντιμετώπιση καταστάσεων στην πόλη.
Κάτι που πιστεύουμε, ότι μπορεί να διαπιστώσει ο οποιοσδήποτε αναγνώστης.
Επομένως ας σταθούμε σ’ αυτό καθ’ αυτό το γεγονός και ας μη μεταφέρουμε τη συζήτηση αλλού, ώστε να καλυφτούν αυτά τα ολέθρια λάθη και τα οποία κυριολεκτικά «τίναξαν» στον αέρα την κορυφαία στιγμή της πόλης, που κατά την άποψή μας είναι η ΠΟΜΠΗ της ΙΕΡΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ.
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Δημήτρης Μαλαβέτας»

Ανώνυμος είπε...

9:31 τα είπες όλα. Και τι του βάλατε και φωτό του Μαλαβέτα, πως να κάνει καριέρα έτσι ρε;;;

Ανώνυμος είπε...

7:56 πάλι αυτογκόλ Έχει ανάγκη ο Μαλαβέτας φωτο στο blog? θα μας τρελανεις ρε μεγάλε.