Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ο κυρ Πάνος τα 'παιξε….

'' Έτοιμος να φορέσει αλυσίδες ξανά για να βγάλει Βουλευτή τον πρώην Δήμαρχο της… πρωτεύουσας πόλης (Βραχώρι)
Κάτι είχαμε καταλάβει όταν βλέπαμε τον Δήμαρχο στην Πλατεία να παραπατάει τις τελευταίες μέρες. Ήταν ολοφάνερο οτι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Η σημερινή συνέντευξη του στην εφημερίδα «Αιχμή» είναι πραγματικά τρικυμία εν κρανίω ενώ πραγματικά γελοιοποιείται στην προσπάθεια του να βγάλει καθαρό τον πολιτικό του πατέρα Σώκο και να τον παρουσιάσει ως μέγα υπερασπιστή του Μεσολογγίου.
Φτάνει μάλιστα να πει ότι αν ήταν ο Σώκος Περιφερειάρχης το Εφετείο δεν θα πήγαινε στο Αγρίνιο!!! (Αλήθεια αυτό το ξέρουν οι Αγρινιώτες;)
Ξέχασε ο κύρ Πάνος τα περί ''πρωτεύουσας πόλης''  όταν ήταν Δήμαρχος Αγρινίου ο κ. Σώκος. (Για όσους είναι ξεχασιάρηδες σα τον κ. Κατσούλη να υπενθυμίσουμε ότι ήταν το σύνθημα του κ. Σώκου ως Δήμαρχος Βραχωρίου)
Ξέχασε ο κυρ Πάνος ότι ο Σώκος ήταν ο μοναδικός πολιτικός που υποδέχθηκε τον υπουργό Καστανίδη για να πανηγυρίσουν μαζί την ίδρυση Εφετείου στο Αγρίνιο.
Ξέχασε ο κύρ Πάνος τις συσκέψεις στο γραφείο, του τότε υπουργού Δικαιοσύνης κ. Χατζηγάκη όπου ο Σώκος έπαιρνε άνετα θέση υπέρ της ίδρυσης Εφετείου στο Αγρίνιο.
Η γελοιοποίηση του Κατσούλη δεν έχει όρια και πραγματικά η συνέντευξη αυτή ρίχνει τις μάσκες για το τι πραγματικά είναι ο πρώην αλυσοδεμένος της πλατείας (τι καραγκιοζιλίκι ήταν και αυτό τότε!) και νυν Δήμαρχος Μεσολογγίου.
Και όλα αυτά για να βγάλει Βουλευτή τον πρώην Δήμαρχο της… πρωτεύουσας πόλης (Βραχώρι).
ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡ ΠΑΝΟΥ ''.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TA ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Απο τις κροτίδες που πεταγε στην Ανάσταση το έπαθε. Καλά αστυνομία δεν υπήρχε να επέμβει μας πήρε τα αυτιά όλο το βράδυ . Ωραίο έθιμο βρήκε να συνεχίσει αυτός και ο σύμβουλός του που το συνέχισε και την επόμενη ημέρα.ΚυρΠάνο βρες να παίζεις με τίποτε άλλο όπως αυτό που κάνεις να δίνεις συνεντεύξεις τέτοιου τύπου να γελάμε.......

ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ είπε...

Είναι σημαντικό ότι ο Πρώην Νομάρχης Σώκος Δημιούργησε μία γενιά προσκυνημένων υποτακτικών Νενέκων οι οποίοι δεν ντρέπονται να υπεραμύνονται των εγκληματικών ενεργειών του Σώκου εις βάρος της Πόλης μας.
Γιατί δεν μας λένε για τα εικοσιένα εκατομμύρια Ευρώ που βάρεσε κανόνι ο Σώκος φεύγοντας και για τους 62 Υπαλλήλους της Νομαρχίας που παρανόμως και καταχρηστικως μετέταξε στον Δήμο Αγρινίου; όπως καταδεικνύεται στον Σώκο προσέφεραν και άλλες υπηρεσίες.....! και τους έμεινε κουσούρι η επίκυψη.
Π.Α. ΜΕΤΩΠΟ ΕΛΕΥΘΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Λόγια μεγάλων αντρών: "Δεν κατάλαβα!- Έχουμε σχέδιο-προτάσεις." Περαστικά σας!

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια εδω ο σωκος καθαρισε ολοκληρο ψωμιαδη με την υπογραφη του τετοια θα λεμε τωρα...μιλαμε για δυναμη μη ξερασω.....[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΧΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΡΕΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Ο ΠΚΑΤΣΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
ΟΣΩΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΨΑΑΡΚΗ- ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Την μερα των εκλογων, της εκλογης του κατσουλη, ο σωκος αντι να ειναι στο αγρινιο να πανηγυρισει με τον μοσχολιο, προτιμησε να αφησει την πολη που υπηρετησε ως δημαρχος 3 4ετιες και να ειναι εδω με τον κατσουλη!
Αυτο δεν σας λεει κατι?
Πρεπει να εισαι τυφλος για να μην τα δεις αυτα και να μην καταλαβεις τι παιχνιδι παιζεται.
Ο κατσουλης ειναι εξαρτημενος.
Κοντρα στις ορεξεις του αγρινιου δεν προκειται να παει ποτε.
Μπραβο σε οσους τον ψηφισαν.
Δεν εκριναν απο την θητεια του στη νομαρχια...
τυφλε μεσολογγιτικε λαε, να λουστεις τωρα τις ηλιθιες επιλογες σου.

Ανώνυμος είπε...

9.22 Kροτίδες??? Δώσε στοιχεία τώρα!!! Λόγω Αριστερών καταβολών και ύπαρξης αρκετών "Φουνταίων" στο συνδυασμό το μυαλό μου πάει σε ΣΕΧΤΑ απαπα... Αυτό μας έλειπε....

Ανώνυμος είπε...

a re katsoyli epanastati tis kakias oras..oyritsa toy sokoy katantises

Ανώνυμος είπε...

Στην ίδια συνέντευξη όταν ερωτάται ο δήμαρχος για τις μαζικές μετακινήσεις πέρσι το καλοκαίρι στο Αγρίνιο δηλώνει ότι ήταν λάθος και δεν το κατάλαβε! Εμ που να το καταλάβει πάλευε να πάρει τη θεσούλα ο άνθρωπος. Ούτε αυτός το κατάλαβε, ούτε ο τότε δήμαρχός μας. Έψαχναν να κλείσουν τα ψηφοδέλτια τα παιδιά...
Πρεβεζάνος και πάλι Πρεβεζάνος
(σταλίκι)

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΩΚΟ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΧΕΙ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ. ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΔΟΓΙΑΝΝΟΥ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ... ΘΑ ΠΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ

IRENE είπε...

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ????

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ !!

ΝΑΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ Ο ΣΩΚΟΣ !

ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ???

ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟ ΣΩΚΟ !!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ????????

Ανώνυμος είπε...

Ποτε επιτελους θα γλυτωσουμε απ'τον Σωκο;;;Τον φαγαμε στη μαπα τοσα χρονια σαν δημαρχο και επειτα σαν νομαρχη,τωρα πρεπει να τον δουμε και βουλευτη;;;Νισαφι πια!!

THE ROCKER

Ανώνυμος είπε...

θεωρω οτι απ όλους αυτους θα ηταν πολυ καλυτερος ο Μουρκουσης.ακουω γνωμες...daskal