Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Μας κακομαθαίνετε κύριε Πρέσβη

Τελικά οι πληροφορίες ήταν σωστές. Το γεγονός που ετοιμάζεται τόσες μέρες στο Αιτωλικό είναι γεύμα προς τιμήν των 25 περίπου πρέσβεων ξένων κρατών που θα παρευρεθούν στις γιορτές Εξόδου. Εμπνευστής της ιδέας ο δαιμόνιος πρόεδρος του ΝΟΜ που σε συνεργασία με το δήμαρχο Π. Κατσούλη κανόνισε τις επιμέρους λεπτομέρειες. Το τραπέζι θα στηθεί στην κεντρική πλατεία καθότι, όπως πληροφορηθήκαμε, δεν ευοδώθηκε η προσπάθεια να οργανωθεί παραθαλάσσια. Μεγάλο το ρίσκο εφόσον δεν υπάρχει προηγούμενο τέτοιου επιπέδου. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε το εγχείρημα να πετύχει. Ασφαλώς επικροτούμε τη διασπορά των εκδηλώσεων και σε άλλα σημεία του νέου δήμου ώστε να υπάρχει διάχυση και συμμετοχή στο πνεύμα και τα γεγονότα των εορτών. Συμμετοχή έχει και μεγαλοπαράγων του νομού ως χορηγός σε είδη διατροφής. Στους καλεσμένους θα δοθούν αναμνηστικά με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην εκδήλωση.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βαγιωνε και στ' Αντελικο
Ωραια

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να πάνε όλα υπέροχα!!!
Δεν χρειάζονται κακίες και μικρότητες τέτοιες μερες! Δεν κάνανε και την ανατιναξη στο Αιτωλικό πια... ένα τραπέζι θα κάνουνε! Μήπως όλοι εμεις οι Μεσολογγιτες όταν έχουμε φλοξενουμενους δεν τους πάμε και μια βολτα στο αιτωλικό? Εξάλλου διευρυμενος δημος είμαστε πια πάρτε το χαμπάρι.... αφηστε τις γκρίνες και τις κακίες και αντε να δουμε πως θα παμε έστω και ένα βήμα παραπέρα....

Καλή σας μερα και χρόνια πολλα!

Ανώνυμος είπε...

να τους πουνε μονο οταν περνανε απ τα γεφυρια να σκυβουν...μην ξεχνιωμαστε!!![αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ, ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Αφού χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε το εγχείρημα να πετύχει γιατί δεν σεβαστήκατε την υπάλληλο που είχε χχρεωθεί το τραπέζι και ξέρει το πρωτόκολλο των πρεσβειών..... ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ .ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ... ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ....

Ανώνυμος είπε...

3:57 λειτουργείς σε πλήρη σύγχυση , είσαι μσο ενημερωμένος και οπωσδήποτε κομπλεξικός. Τα έξοδα του γεύματος τα ανέλαβαν επώνυμοι χορηγοί (Θα ενημερωθείς από τα δελτία τύπου). Πες μας γιατί σε χαλάει που έγινε το γεύμα στο Αιτωλικό και χωρίς οικονομική επιβάρυνση του Δήμου. Ποιος είναι ο θιγμένος σύλλογος σου ??

Ανώνυμος είπε...

6,16 είσαι άσχετος εντελώς .Ο 3,57 άλλα λέει αλλά εσύ από αυτά που καπνίζεις απαντάς σε άλλο. Για πρόσεχε είπαμε είσαι ο ρουφιάνος του .... αλλά μην το δείχνεις τόσο.

Ανώνυμος είπε...

6.16, όταν βγαίνεις στ'ανοιχτά, το τσιγάρο σε ταξιδέυει πιο γρήγορα.
Μπράβο σας όμως παιδιά.
Του χρόνου να φέρεται και τον τέως (ΒΑΣΙΛΙΑ) και να δούμε αν θα υπάρξει η ευασισθησία του Ιεροδημάρχου ή ως συνήθως σας αγαπάω όλους.

Ανώνυμος είπε...

6,53 με την πρότασή του είσαι μέσα στα γεγονότα . Το γεύμα των πρεσβευτών ήταν χορηγία των αδελφών επιχειρηματιών του Μεσολογγίου που θέλουν να νοικιάσουν και το κρίρίο τους . Η αναφορά στο όνομα του τέως ήταν συνεχείς κατά τις ομιλίες του προέδρου του νομ αλλά και του υιού του αδελφού επιχειρηματία. Αλλωστε και ο δήμαρχος θέλει να δουλέψει πάνω στο σχέδιο του νομ για την διεθνοποίηση εκδηλώσεων με τον τέως και τον χουαν και τον κάρολο και άλλους.. μεγάλα σχέδια.
Φουντούκο γιατί σε πέταξαν έξω από το τραπέζζι των πρεσβευτών ;