Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ο εκ Μουσούρων ορμώμενος καλοψηφισμένος υποψήφιος

Xέρι-χέρι μαφία και Χρυσή Αυγή
Η σύλληψη του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής Χρήστου Ρήγα για διπλή δολοφονία κατόπιν συμβολαίου θανάτου, ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όσα καταγγέλλουμε εδώ και καιρό. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι μια απλή πολιτική οργάνωση, αλλά ένας παρακρατικός μηχανισμός που διατηρεί οργανικούς δεσμούς με το οργανωμένο έγκλημα, σε σημείο που είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς σε ποιο σημείο χαράσσονται τα όρια μεταξύ τους. Η Χρυσή Αυγή όχι μόνο πολιτεύεται με μαφιόζικες τακτικές τρομοκράτησης κάθε δημοκρατικής φωνής, αλλά στελέχη της εμπλέκονται σε βαριές περιπτώσεις ποινικών εγκλημάτων.
Ο τριανταεξάχρονος Χρήστος Ρήγας είναι χαρακτηριστική περίπτωση: υποψήφιος περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Ελλάδα και υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με την «Εθνική Συσπείρωση», καθώς και ιδιοκτήτης του καφέ «Πύλες» που αποτελεί ορμητήριο των νεοναζί τραμπούκων στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα, πρωταγωνιστής επιθέσεων σε βάρος μεταναστών και δημοκρατικών πολιτών του 6ου διαμερίσματος, κατηγορούμενος για εκβιασμούς κι επιθέσεις. Η προκλητική ανοχή της αστυνομίας και η ξενοφοβική προπαγάνδα των ΜΜΕ έδωσε τον αναγκαίο χώρο σε άτομα σαν τον Χρήστο Ρήγα, για να υποδύονται τους υπερασπιστές των πολιτών. Ως εδώ όμως! Είναι πια ώρα να τελειώνουμε με τους νεοναζί μαφιόζους. Οι γειτονιές μας χρειάζονται αλληλεγγύη, όχι φασιστικό μίσος.
Ποτέ Ξανά!
Αντιφασιστική Πρωτοβουλία
(ΠΗΓΗ : http://potexana.wordpress.com/)

σσ. Ήταν  αυτός που κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώον πέρυσι στις γιορτές Εξόδου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ;

Ανώνυμος είπε...

OXI, συνωνυμία είναι

Ανώνυμος είπε...

H χρυση αυγη ειναι η μον ελπίδα και οχι τα πλουσιόπιαδα και οι αιώνιοι φοιτητές του δήθεν αντιεξουσιαστικου χώρου

Ανώνυμος είπε...

Αυτό είναι ελληνορθόδοξη παιδεία και ελληνικό ήθος!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

mia epishmansh gia na min xexniomaste..fasistes den einai mono oi xrysaygites alla kai oloi aytoi poy fagane ton ampako alla kai ola ta lamogia poy to paizoyn proodeytikoi