Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ !!!


 
Σε μια προσπάθεια να δείξει ότι δεν έχει λόγο να «φοβάται» να φτάσει μέχρι και Αγρίνιο, κατά την έλευση του στο Αγρίνιο αποφάσισε να κάνει μια στάση στο Μεσολόγγι και συγκεκριμένα στο Διοικητήριο όπου εκεί θα συναντηθεί με τους φορείς της πόλης. Εκεί ο Δικηγορικός Σύλλογος Μεσολογγίου, κλήθηκε να συζητήσει μαζί του το θέμα του Εφετείου και όχι μόνο. Εν αναμονή της συνάντησης, η κίνηση Καστανίδη να πάει στο Μεσολόγγι θεωρείται ως μια κίνηση πυγμής. Ο Υπουργός στη συνέχεια θα έρθει στο Αγρίνιο όπου θα συναντηθεί με το Δήμαρχο, στη συνέχεια με το Δικηγορικό Σύλλογο και στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα μέσα ενημέρωσης.

Ολόκληρο το πρόγραμμα του Υπουργού Δικαιοσύνης στην Αιτωλοακαρνανία:
11:30π.μ. Διοικητήριο Μεσολόγγι (Συνάντηση με Φορείς)
12:45μ.μ. Επίσκεψη στο Δημαρχείο Αγρινίου (Συνάντηση με Δήμαρχο κ. Παύλο Μοσχολιό)
1:15μ.μ. Επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου
2:15μ.μ. Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ (Αίθουσα πρώην Δημοτικού Συμβουλίου – Δημαρχείο Αγρινίου)
8:00μ.μ. Ομιλία με θέμα: «Η δικαιοσύνη ως προϋπόθεση εξόδου από την κρίση» στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου '' .


'' Η ΚΡΙΣΗ ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ''  θα αντιστρέφαμε εμείς το θέμα της ομιλίας του κυρίου υπουργού.  Τελικά λέτε να μας δουλεύουν οι άσπονδοι γείτονες φίλοι  για να μην σταματήσει κανείς την θριαμβευτική έλευση του Καστανίδη στην πόλη τους;  Όπως και να 'χει, οφείλουμε όλοι να βρισκόμαστε σήμερα στις 11.30 στην Νομαρχία  για να ''υποδεχθούμε'' και να διαμαρτυρηθούμε στον Υπουργό που συνέδεσε το όνομά του με την ξεφτίλα του εφετείου στο Αγρίνιο
Το παράδοξο είναι ότι πρέπει να αισθάνεται πολύ ισχυρός και με αυτοπεποίθηση ώστε να έχει το θράσος να περάσει και από την πόλη μας ώστε  να μας ρίξει και κανα δούλεμα και μετά να οδεύσει στους αλαλάζοντες Αγρινιώτες και να τους ανακοινώσει το Εφετείο. Ελπίζουμε τελικά, αν έρθει, να μην ξαναδούμε  το φαινόμενο των  αναξιοπρεπών ραγιάδων υποτακτικών που θα σπεύσουν να του προσφέρουν συντροφική στήριξη.
Το Μεσολόγγι δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει μάχες πια.  ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ !

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Γιαούρτι η θάνατος

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΑΚΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΕΤΣΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζονται φωνές και αλλαλαγμοί. Χρειάζεται ένας Δήμαρχος με πυγμή και με θάρρος να του εκθέσει το πρόβλημα. Έχει άλλωστε σωρεία επιχειρημάτων. Αν όμως ο κ. Υπουργός επιμείνει, τότε ο Δήμαρχος να του πει δυνατά " Από σήμερα είσαι ανεπιθύμητος στην πόλη και σε ονομάζουμε εχθρό της". Δεν νομίζουμε ότι μπροστά σ' αυτή την αδιαλαξία και εχθρότητα προς την πόλη μας ότι έχουμε να κάνουμε τίποτε περισσότερο.Θα μπορούσαν να γίνουν περισσότερα αν ο κ. Δήμαρχος αγαπούσε όντως το Μεσολόγγι και κατέθετε την παραίτησή του μαζί με ΟΛΟ το Δημοτικό Συμβούλιο. Θα ήταν ένας ήρωας και θα ταρακουνούσε όλη την Κυβέρνηση. Ίσως δεν κατάλαβε ο κ. Δήμαρχος ποια πόλη διοικεί.

Ανώνυμος είπε...

ρε διαχειριστες του blog, εσεις που θα ειστε; θα βγαλετε την κουκουλα;

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΛΕ, ΑΜΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΡΕ;

Ανώνυμος είπε...

Ρε ierapolis τι ρόλο παίζεις ; Γιατί δεν λες ότι ο Κατσούλης δεν ενημέρωσε κανέναν. Ότι αυτός ξεπουλησε το εφετείο. Γιατί δεν λες ότι κανείς απο το δημοτικό συμβούλιο δεν ενημερωηκε για την έλευση του υπουργού δικαιοσύνης;

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cHPcu-VeQmQ&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Το σημαντικο ειναι ο λαος του Μεσολογγιου να ειναι εκει.Το εφετειο δεν αποτελει συντεχνιακο ζητημα,ειναι θεσμος και αποτελει για την πολη μας απαγορευτικη γραμμη.Αν χαθεί θα δημιουργηθει προηγούμενο που θα δινει στο Αγρινιο ενα σοβαρο πλεονεκτημα στις διεκδικησεις του εναντι του Μεσολογγιου.Οι αντιδρασεις πρεπει να ειναι οργισμενες και μεσα στα ορια.Πρεπει να καταλαβουν οτι ο δυναμισμος του Μεσολογγιου βρισκεται στην φωνη και την ουσιαστικη αντιδραση του.Χαθηκε μια ευκαιρια με τον Μωραιτη που το πλαισιωναν τα κομματικα τσιρακια.Μην χαθει αλλη σημερα.Επιτελους να αντιδρασουμε

Ανώνυμος είπε...

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω σήμερα την στάση του δημάρχου, των δικηγόρων και του γραμματέα Βισβίκη. Πρέπει να κάνουν αξέχαστη την επίσκεψη του απαράδεκτου υπουργού στην πόλη μας.
Β. Μπρούμα ετοίμασε τα γιαούρτια...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδια ελεος!!! κανενας δεν γνωριζε πως θα ερθει το λαμογιο??? γιατι το αρνειτε ο κατσουλης???
και γιατι δεν μιλαει ο ατσαλακης???
τοση ξεφτιλα πως αντεχεται???
[αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

Τα ξεπουλησε ο πικατσου. Με όλους τους υπουργούς συναντηθηκε εκτός καστανιδη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι διαχειριστές του blog. Kaντε κάτι. Πείτε κάτι. Σήμερα ήταν η απόλυτη ξεφτίλα και ξεπούλημα της πόλης. Ο κ. Κατσούλης τα ισοπέδωσε όλα. Δεν κάθησε να διεκδικήσει , να μιλήσει Η απόλυτη κατάντια της πόλης που το μόνο που του μένει 100 μέρες μετα την ανάληψη των καθηκόντων είναι μια φυλλαδα που λειτουργεί ως Γραφειο τυπου του δήμου. Καταγγειλτε τον. Θα πουλήσει τα πάντα. Και σήμερα ανακοινώθηκε ότι στις 8 Μαΐου δεν θα μπει σειρά στο 2/39 σ. Π. Παει κι αυτο και οι ψευτοδεσμευσεις του επικίνδυνου εγκαθετου του σωκισταν.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΑΙ ΣΗΜΙΟΥ.!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=0erc7Bv2bYs&feature=related

ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ , ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

ta efage ta mpenelikia toy o Kastanidis