Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Συνασπισμός δυνάμεων

Φίλοι Μεσολογγίτες, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε έναν συνασπισμό δυνάμεων Ναύπακτος - Μεσολόγγι για τις εθνικές και περιφερειακές εκλογές με την ανταλλαγή ψήφων μεταξύ Ναυπάκτιου και Μεσολογγίτη υποψηφίου. Επιβάλουν στη Ναύπακτο τη Δημαδάμα, στο Μεσολόγγι το Σουμάκη και βγαίνουν οι του Αγρινίου. Συνασπισμός δυνάμεων λοιπόν τώρα. Με την ευκαιρία του σχολίου, δείτε στο WEB TV της Αιχμής τον Αντώνη Γρίβα που στριμώχνει άσχημα τον Καστανίδη, κι όμως ο Αντώνης δεν εκλέχτηκε περιφερειακός σύμβουλος, εκλέχτηκαν η Σταρακά του Θανούλη και η Κωνσταντοπούλου του Λοβέρδου. Θα μπορούσε κάποια από τις δύο να στριμώξουν κάποιον έτσι; σίγουρα όχι.΄Αρα λοιπόν έτσι ψηφίζουμε τέτοιες μας αξίζουν.

ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΕΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΤΗ Ή ΝΑΥΠΑΚΤΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΑΣΣΑΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Γεγονός είναι ότι ο κ. ΓΡΙΒΑΣ επιχειρηματολόγησε άριστα. Όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν πρόεδρος του ΝΣ και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε προκαλέσει συζήτηση για το ΘΕΜΑ ώστε να υπάρξει γνωμοδότηση του σώματος.
Και μη μας πουν ότι είναι αναρμοδιο .... Μιας και δεν ήταν λίγες οι αποφάσεις για πολέμους κλπ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Εν μέρει έχεις δίκιο 12:29. Πιστεύεις όμως οτι ο Σώκος δεν θα έπνιγε την όποια πρωτοβουλία θα λάμβανε ο Αντώνης; Ποιός θα ψήφιζε μια τέτοια πρόταση ο σημερινός μας Δημαρχός ή ο Σωκοανατραφής Καπώνης. Άρα λοιπόν, από μια αρνητική απόφαση είναι καλύτερα να μην υπάρχει απόφαση.

Ανώνυμος είπε...

telos panton o grivas milise..poly kali i idea kai anagkaia

Ανώνυμος είπε...

Ξέρετε φίλοι μου τι σημαίνει να είμαι Αντινομάρχης 4 ολόκληρα χρόνια και να οικονομάω και να έχω την πρώτη θέση παντου;Δυστυχώς όμως οι λανθρωποι αυτοί δεν επρόκειτο να πάρουν θέση για το Εφετείο με Νομαρχες Αγρινιώτες. ΕΝΑΣ μόνον είναι υπεύθυνος για όσα τραβάει το Μεσολόγγι. Ο εκάστοτε ΔΉΝΑΡΧΟΣ που δεν έχει τα κότσια να τους βρωντήξει το τραπέζι. Γιατί μια μόνον φορά να το έκανε ένας, θα βλέπατε πως θα έβαζαν την ουρά στα σκέλια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΜΑΖΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μεσολόγγι και Ναυπακτία πρέπει να πορευθούν από κοινού. Να βγάλουν δύο βουλευτές και να έχουν λόγο. Σωστό το άρθρο του Ναυπάκτιου πασόκου.
Όσο για το Γρίβα καλά και άριστα τα είπε, αλλά αργά. Μπροστά στο Σώκο όλοι ήθελαν πάμπερς. Αλήθεια ο Πετρόπουλος γιατί δεν έβγαλε άχνα προχτες;