Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Γ. Αναγνωστόπουλος: « Ο κ. Καστανίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα »


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αιχμές του πρώην δημάρχου και για τη στάση της δημοτικής αρχής
Ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου και επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα – Δημιουργία», Γιάννης Αναγνωστόπουλος ύστερα από την ολοκλήρωση της σύσκεψης του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη με φορείς της περιοχής για το ζήτημα του εφετείου και στην οποία συμμετείχε, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Καστανίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, φθάνοντας στο σημείο να υποστηρίζει, ότι η απόφαση της ίδρυσης Εφετείου στο Αγρίνιο δεν είναι πολιτική αλλά υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου του!!!
Δεν περίμενα από τον θεματοφύλακα του κορυφαίου θεσμού τέτοια πολιτική συμπεριφορά.»
Επίσης ο κ. Αναγνωστόπουλος σχολιάζοντας τις διαμαρτυρίες στο πρόσωπο του υπουργού Δικαιοσύνης για το ζήτημα είπε:
«Σήμερα χάθηκε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για την ανάδειξη των καυτών ζητημάτων του Μεσολογγίου και της ευρύτερης περιοχής.
Και γι’ αυτό, είναι υπεύθυνη και υπόλογη, η δημοτική αρχή διότι δεν κινητοποίησε τους κατοίκους της περιοχής, προκειμένου ο κ. Καστανίδης να ακούσει και να μεταφέρει στην Αθήνα την αγωνία μας για τα ζητήματα αυτά. Ούτε καν το δημοτικό συμβούλιο.
Αναφέρομαι στο Νοσοκομείο, το ΤΕΙ και το Αρχαιολογικό Μουσείο.
Μόνο ως θεατρινισμός μπορεί να εκθλιφθεί η αποχώρηση από την σύσκεψη του δημάρχου και των συνεργατών του, χωρίς να ακούσουν την ανταπάντηση του κ. Υπουργού όποια κι αν ήταν αυτή. Ίσως γιατί, όπως φάνηκε κατά την συζήτηση, η δημοτική αρχή καμιά παράσταση, δεν είχε κάνει στον κ. Καστανίδη για το ζήτημα.
Τέλος, μόνο ως «κροκοδείλια δάκρυα» μπορούν να θεωρηθούν οι τοποθετήσεις, πρώην νομαρχιακών συμβούλων που κατείχαν θέσεις, στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας την τετραετία 2007-2010 και οι οποίοι κατά το διάστημα αυτό σε καμιά δημόσια τοποθέτηση ή παρέμβαση για το θέμα, δεν είχαν προβεί.»

7 σχόλια:

ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ είπε...

Αποχώρηση του "αρχων" και των υπολοίπων γιατί περί υπόλοιπα πρόκειται αφού ο Πρόεδρος άλλα κατάλαβε ότι έγιναν και δεν πρόλαβε να βγεί από το κτήριο της π. Νομαρχίας και άλλα έλεγε με εκείνη τη γνωστή εφράδια λόγου που τον διακρίνει. Από αποχωρήσεις πάντως ξέρει αυτός . Σε μας πάντως από έξω από το κτίριο δεν είπε τίποτε ή μήπως σχολίασε τη στάση του Σπύρου... λέω μήπως
ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΕ
ΜΕ ΣΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ
Μ.

Ανώνυμος είπε...

Σε 100 μέρες ξαναλέμε που είσαι Γιάννο!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλισάχνιε οσμίζομαι ότι είσαι κολλητός του Σπανού και είναι πλέον προφανές ότι σε έχει εκπαιδεύσει καλά

Έτσι εξηγείται ότι γίνεσαι και το πρώτο "βαθύ λαρρύγγι" ...
Φυσικά. το ζητούμενο είναι το αληθές όσων γράφεις και μάλλον όλα είναι αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα υπήρχε μεγαλύτερη κατάντια για μένα από το να μείνω και λίγο δίπλα από τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου. Οχι υπάρχουν και άλλα βασανιστήρια όχι αυτό!!!!!!!
Πάντως από αυτό που γράφεις κολητέ του "αρχων" ως ανόητος που είσαι μας αναφέρεις ότι ο Πρόεδρος άρχισε την κριτική στους υπόλοιπους έχει στραφεί εναντίον του "αρχων", γιατί εγώ με το μέρος του "αρχων " δεν είμαι από τα γραφόμενά μου και τις πράξεις μου κατά την επίσκεψη του Καστανίδη.
ΑΛΙΣΑΝΧΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Νοοτροπία ανάρχιδων νταβατζήδων...
πασοκ και νδ
και πάσης ελλάδος να 'ούμε!

Εδώ έπνιξαν τη χώρα,
το Μεσολόγγι θα σεβαστούν;

Το Μεσολόγγι εγκαταλήφθηκε από την ελληνική πολιτεία για να σφαγιαστεί από τον Ιμπραήμ,
τι περσότερο να του κάνει ο κάθε μικρόψυχος ανιστόρητος πολιτικάντης/καστανίδης; (και ότι αυτός αντιπροσωπεύει);

Ανώνυμος είπε...

Τι θα προτιμούσε ο ΑΛΙΣΑΧΝΙΟΣ ΠΛΕΥΡΩΝΑΣ να τον πατήσει ελέφαντας ή να τον ξαναγ…..ει ο πρόεδρος, μάλλον προτιμά το δεύτερο γιατί το έχει συνηθίσει.