Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Επιστολή Γ. Ατσαλάκη προς Καστανίδη - Παπούλια - Παπανδρέου για το ΕΦΕΤΕΙΟ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ. Καστανίδη – Αθήνα
Κοινοποίηση: 1) Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια
                          2) Πρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Γεώργιο Παπανδρέου
 Κύριε Υπουργέ,
Επαναφέρατε και προωθήσατε το Προεδρικό Διάταγμα, περί ίδρυσης Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, ενώ μας είχατε δώσει το ΛΟΓΟ ΣΑΣ στην κοινή σύσκεψη στο Υπουργείο, με τους Βουλευτές, Δημάρχους και εκπροσώπους των Δικηγορικών Συλλόγων Αχαΐας (Πατρών) και Αιτωλ/νίας (Ι.Π. Μεσολογγίου και Αγρινίου) ότι σε περίπτωση απόρριψης του σχετικού σχεδίου του Π.Δ. από το ΣτΕ, αν το επαναφέρετε επικαιροποιημένο θα έμπαινε και το θέμα της έδρας του, με ερώτημα πλέον και για την ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, Πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλ/νίας.
Όμως, προκλητικά και απαράδεκτα δεν τηρήσατε το λόγο σας, ίσως, βρήκατε πρόθυμους συνηγόρους σας Βουλευτές του Νομού μας, που λειτουργούν ως Βουλευτές Αγρινίου και τοπάρχες και προχωρήσατε με επιλογή έδρας στο νεοϊδρυόμενο Εφετείο, το Αγρίνιο, αντί του ορθού, νομίμου και δικαίου της Ι.Π. Μεσολογγίου.
κ. Υπουργέ,
Ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενεργείτε ΑΔΙΚΑ, κατά παράβαση στοιχειωδών Αρχών και Αξιών κάθε ευνομούμενης, συνταγματικά κατοχυρωμένης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, θεσμικά οργανωμένης και λειτουργούσης Ελληνικής Πολιτείας, που οφείλει την ύπαρξή της στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ», στο έπος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ, Ελλήνων και Φιλελλήνων. Η πρωτοφανής ΘΕΣΜΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, καθότι ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ τα Εφετεία ιδρύονται στις έδρες των Νομών, εκθέτει τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση και συνολικά την Ελληνική Πολιτεία, γιατί αντί παντοτινού ΧΡΕΟΥΣ και ΤΙΜΗΣ σ’ αυτή την ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ, εγκληματείτε κατάφωρα σε βάρος των δικαίων της και των αυτονόητων. Επίσης, εκθέτετε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, εγγυητή του Πολιτεύματος και της λειτουργίας του, που πρόσφατα χαρακτήρισε το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ως την «ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» (Κ. Παπούλιας 2010).
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ, πρωτοδιακηρύχθηκαν και πρωτοεφαρμόστηκαν οι Αρχές Οργάνωσης και Λειτουργίας των Δικαστηρίων της Χώρας, ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ, πρωτολειτούργησε το Δικαστήριο των Εκκλήτων (Εφετείο) και δικαιωματικά ζητούμε και είναι υποχρέωση της Πολιτείας η επανίδρυση και επαναλειτουργία του Εφετείου Δυτ. Στερεάς Ελλάδας. Πραξικοπηματικά στεκόμενος έναντι των ΘΕΣΜΩΝ, με ψηφοθηρικές λογικές και σκοπιμότητες, επιλέξατε γείτονα πόλη του Νομού μας, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος να συνηγορεί σ’ αυτό.
Αφού, στην πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλ/νίας, στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, εδράζεται το ιστορικό ομώνυμο Πρωτοδικείο που προηγείται του άλλου Πρωτοδικείου (Αγρινίου) του Νομού μας, απ’ όπου αποσπάσθηκε το τελευταίο όταν αναβαθμίσθηκε από Ειρηνοδικείο σε Πρωτοδικείο (μετά από έναν αιώνα), με την δέσμευση του Ελληνικού Κράτους και των Αρχών της γείτονος πόλης (Δήμου και Δικηγορικού Συλλόγου) ότι θα ιδρύετο το Εφετείο στο ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. Αφού, το νεοϊδρυόμενο Εφετείο, περιλαμβάνει τα Πρωτοδικεία Ι.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου και Λευκάδας, που η τελευταία υπάγεται στο Πρωτοδικείο (Διοικητικό) της Ι.Π. Μεσολογγίου και ισαπέχει χιλιομετρικά από Αγρίνιο και Μεσολόγγι. Αφού η πρωτεύουσα του Νομού, το Μεσολόγγι βρίσκεται μεταξύ των δύο άλλων μεγάλων πόλεων του Νομού, του Αγρινίου και της Ναυπάκτου, που η τελευταία υπάγεται στο Πρωτοδικείο μας, και ο Δήμος Ναυπακτίας ζητά να έχει έδρα το Εφετείο την Ι.Π. Μεσολογγίου, διαφορετικά να παραμείνει στο Εφετείο Πατρών, που τώρα υπαγόμαστε. Αφού, τα Πρωτοδικεία Μεσολογγίου και Αγρινίου έχουν τον ίδιο, περίπου, αριθμό εκδικαζόμενων υποθέσεων και απέχουν μεταξύ τους 20 λεπτά της ώρας. Αφού η Ι.Π. Μεσολογγίου, έχει τις υποδομές (κτίριο, δρόμους, συγκοινωνίες κ.λπ.) για να φιλοξενηθεί σχεδόν ανέξοδα το Εφετείο και προς εξυπηρέτηση των πολιτών. Αφού, από ένα Περιφερειακό Θεσμό της Δυτικής Ελλάδας, το Εφετείο (Πατρών), αποσπάται στην Αιτωλ/νία και όφειλε να είναι στην Έδρα της Περιφερειακής Ενότητας, την Ι.Π. Μεσολογγίου.
ΕΚΤΟΣ αν κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης σκοπεύετε και θέλετε, αναιτιολόγητα και διακριτικά, απροκάλυπτα και πραξικοπηματικά ενάντια στην Πολιτειακή Οργάνωση και την συγκρότηση του Κράτους και των Θεσμών του, να μας καταργήσετε σαν Πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλ/νίας. Για το ανωτέρω διερωτάται ο ακέραιος και ο έντιμος συντοπίτης μας, τ. Υπουργός Αναστάσιος Πεπονής (βλ. σχετικό δημοσίευμα), καθώς και ο αείμνηστος Ελευθέριος Βενιζέλος ο οποίος είπε: «Το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ και μία καλύβα να έμενε θα είναι πάντα η Πρωτεύουσα», η πρωταθλήτρια των πόλεων της Ελλάδας.
κ. Υπουργέ, έτσι αντιλαμβάνεστε και εκτελείτε το θεσμικό σας ρόλο με την κατάφωρη, εγκληματική ΑΔΙΚΙΑ, αντί του οφειλόμενου ΧΡΕΟΥΣ και ΤΙΜΗΣ της ύπαρξης του Ελληνικού Κράτους και εσείς ως Έλληνας;
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση παρέμβαση του Πρωθυπουργού κ. Γεωργίου Α. Παπανδρέου για την τροποποίηση της διάταξης του Π.Δ. που αφορά την έδρα του νεοϊδρυόμενου Εφετείου, που πρέπει και οφείλει να έχει την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, Πρωτεύουσα του Νομού Αιτωλ/νίας. Ο Πρόεδρος της Κυβέρνησης, έχει την ιστορική ευθύνη να αναλάβει την πρωτοβουλία αυτή και την υποχρέωση, με αρετή και τόλμη, να κατευθύνει τους συνεργάτες του και κυβερνώντες να λειτουργούν με Αρχές και Αξίες που θα διαπαιδαγωγούν και θα διδάσκουν το Λαό και τις επερχόμενες γενιές. Έχουμε ανάγκη εύρυθμης και σύννομης λειτουργίας των θεσμών, συμβόλων και παραδειγματισμού. Είναι ΧΡΕΟΣ της Πολιτείας, παντοτινό, ειδικότερα στις δύσκολες στιγμές που δοκιμάζεται η χώρα μας και ως προς την ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, για ό,τι δικαιωματικά της ανήκει.
ΖΗΤΑΜΕ απ’ τον Πρωθυπουργό μας στις πραγματικά πολλές, σημαντικές και δύσκολες ευθύνες και υποχρεώσεις του να πάρει την πρωτοβουλία άρσης της ΑΔΙΚΙΑΣ και του εγκλήματος σε βάρος της ΠΟΛΗΣ, παγκοσμίου συμβόλου της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και κοιτίδας της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ του Έθνους μας.
ΤΩΡΑ, που ετοιμαζόμαστε Έλληνες και Φιλέλληνες να προσκυνήσουμε και να αποτίσουμε την οφειλόμενη ΤΙΜΗ στο ΕΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ, που με την καρτερία και την ΘΥΣΙΑ τους, το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ και την ΕΞΟΔΟ, φώτισαν αιώνιες και πανανθρώπινες αρχές και αξίες και στη σημερινή συγκυρία έχει ανάγκη η Χώρα μας και ο Λαός μας, για μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. Πιστεύουμε και ελπίζουμε στην αναγκαία και άμεση πρωτοβουλία του, για την αναβάθμιση των θεσμών, του κύρους της Δικαιοσύνης και του Κράτους.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
κ. Υπουργέ της Δικαιοσύνης, σα να μην έφθανε η διακριτική, μεροληπτική, απαράδεκτη, προκλητική ενέργειά σας και η επιχειρούμενη θεσμική εκτροπή και το έγκλημα σε βάρος της Ι.Π. Μεσολογγίου, συνεχίζετε προκλητικά να προγραμματίζετε διάλεξή σας στο Αγρίνιο, την Τετάρτη 6 Απριλίου, με θέμα: «Ο ρόλος της δικαιοσύνης στην έξοδο απ’ την κρίση». Να μιλήσετε μήπως για τις αρχές και αξίες ενός Κράτους Δικαίου, που πρώτος εσείς, αρμόδιος Υπουργός αναιρείτε και ασεβείτε καταρρακώνοντας το κύρος των θεσμών και της Δικαιοσύνης; Μήπως, να μιλήσετε για την οικονομική δυσχέρεια του κράτους, που συγχωνεύει Σχολεία, Νοσοκομεία και κλείνει Πρεσβείες μας για περιορισμό των δημοσίων δαπανών, που εμείς σεβόμαστε θεωρώντας ότι δεν θα προχωρούσατε σε ίδρυση νέων Εφετείων, για τα οποία δεν υπήρχε ανάγκη (εκτός του Ηρακλείου και ίσως της Μυτιλήνης, σίγουρα όχι της Χαλκίδας και ημών) και να δημιουργηθούν με βεβαιότητα επιπλέον λειτουργικά προβλήματα στα ήδη υπάρχοντα, από έλλειψη Δικαστών, προσωπικού και πιστώσεων; Εμείς, επίσης, επιδείξαμε κατανόηση στις συγχωνεύσεις και τον «Καλλικράτη» παντού, για εξορθολογισμό και εξοικονόμηση εξόδων, για περιορισμό του δημοσίου χρέους. Γνωρίζουν λεπτομερώς αυτά ο Πρωθυπουργός, ο Προϊστάμενος Υπ. Οικονομικών και … η “Τρόικα”;
Αλλά, να επανέλθουμε στο προκλητικό πέρασμά σας έξω απ’ την Πύλη της ΕΞΟΔΟΥ, απ’ την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, την Πρωτεύουσα του Νομού μας, για να μεταβείτε για τα “επινίκια” του ρουσφετιού σας και της μεροληψίας σας. Επιτρέψτε και σε μας, που ΑΠΕΧΟΥΜΕ αγωνιζόμενοι για τα δίκαια και τα αυτονόητα να σας “υποδεχθούμε” μαζί με τους φορείς, Υπερασπιστές του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, στην εκδήλωση ή καθ’ οδόν ή… Δεν θα αποδεχθούμε τετελεσμένα γεγονότα. Αντίθετα, αίτημά μας θα είναι η αντικατάστασή σας και η απομάκρυνσή σας απ’ την Κυβέρνηση, για το πρωτοφανές θεσμικό πραξικόπημα και εκτροπή στην ιστορία, από ίδρυσης του Κράτους μέχρι σήμερα, όπου τα υφιστάμενα και τα τρία (3) νεοϊδρυόμενα Εφετεία εδράζονται στις Πρωτεύουσες των Νομών. Όμως, για ένα να είστε βέβαιοι (Υπουργός και τοπάρχες Βουλευτές) στη μικρή και ασήμαντη πορεία σας μπρος στην ΕΠΟΠΟΙΙΑ και την ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, μπορείτε με τις ενέργειές σας να κερδίσετε αιώνιο “μέρος” αρνητικής μνήμης των πράξεων και των έργων σας. Ήδη έχει προταθεί δίπλα στο Μνημείο στην είσοδο της Ι.Π. Μεσολογγίου, που αναγράφεται με χρυσά γράμματα «ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ», εφόσον αλαζονικά και προκλητικά συνεχίσετε τον θεσμικό εκτροχιασμό σας σε βάρος του Αγίου Τόπου της Πολιτείας, να αναγραφεί με μαύρα γράμματα «ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΣΕ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ» που θα αναφέρουν το όνομά σας, ως Υπουργού και των Βουλευτών που συνέργησαν. Εφόσον δεν υπάρξει πρωτοβουλία διόρθωσης και αποκατάστασης της πρωτοφανούς ΑΔΙΚΙΑΣ. Για να γνωρίζουν Έλληνες και Φιλέλληνες επισκέπτες, προσκυνητές και να αποτελεί αιώνια διδαχή και παραδειγματισμό όλων μας και των απογόνων μας.
Λυπούμαστε για τα τελευταία γραφόμενα από υπερχειλίζουσα οργή και αγανάκτηση, που προκαλούν η παράλογη, προσβλητική, απαξιωτική και ασέβαστη ενέργειά σας με την επιχειρούμενη θεσμική εκτροπή και το έγκλημα σε βάρος του ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα γραφόμενα και οι πράξεις μας κινούνται στο διαχρονικό ΜΗΝΥΜΑ των προγόνων μας, των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ.
 Ι.Π. Μεσολογγίου 2/4/2011                                                                                          Με οργή και αγανάκτηση
                                                                                                                                                   Ο Πρόεδρος
   του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου                                  

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαίρω τον Γιάννη Ατσαλάκη για την μνημειώδη επιστολή του. Δεν ξέρω όμως αν θα φθάσει στους παραλήπτες. Όμως οφείλει ο Γιάννης ως Πρόεδρος του Δ.Σ.Μ. να το στείλει σε όλες τις Αθηναϊκές εφημερίδες ώστε και αυτός και εμείς να είμαστε βέβαιαοι ότι θα το πάρουν. Επίσης θα έπρεπε να σταλεί ως Κοινοποίηση σε όλες τις χώρες που θα εκπροσωπηθούν στις γιορτές. Συγχρόνως να αναρτηθεί πανώ στη διασταύρωση του Εθνικού δρόμου απ' όπου θα περάσει ο Υπουργός της ΑΔΙΚΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ..ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ..ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗ,ΠΑΠΑΘΕΟΥ,ΚΑΒΑΓΙΑ,ΣΙΑΜΕ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ..ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΗΡΥΞΕΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

γιαννη στειλτο παντου,απο εφμεριδες μεχρι blogs...
βγαλτο μεχρι φει βολαν και μοιρασε το σε ολους τους ξενους που θα επισκεφτουν την πολη μας...μαζι σου ειμαστε,προχωρα!!! [αιτωλια]

Ανώνυμος είπε...

ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ, ΣΤ ΑΡΜΑΤΑ , ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε κάποια στιγμή μπροστά..

Η ζωή προχωρά και εσείς έχετε μείνει πίσω. Σας προσπερνούν όλοι και εσείς επιμένετε.
Δικαίωμα σας... και επιλογή σας.

Δεν σκοτώθηκε ο κόσμος εκεί για να έχετε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες...
Δεν είναι ανάγκη να γίνεται αναφορά σε αυτήν την θυσία με το παραμικρό... Η ιερότητα της πράξης τους δεν το επιτρέπει.

Αυτά... με θλίψη

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8.38 αυτοί που θυσιάστηκαν δεν ήθελαν ανταπόδωση. Αλλά ούτε και οι νεότεροι μπορούν επειδή είναι περισσότεροιγιατί τους χάρισαν όλη τη Μακρυνεία ( Μεσολογγίου),το Δήμο Θεστιέων, Στράτου, Παναιτωλικού, Παραβόλας, Αγγελοκάστρου ( θα ήθελαν να πάρουν και τον Αστακό για να βγούνε στη θάλασσα παληό τους όνειρο) να κάνουν κουμάντο και να είναι πάνω από νόμους που διέπουν μια σύγχρονη πολιτεία. Είναι ασέβεια του Αγρινίου τι στιγμή που έχει όλο το εμπόριο, τους γιατρούς, τις εταιρείες αυτοκινήτων, το ΚΤΕΛ,και....και....να θέλει να πάρει και ότι ανήκει θεσμικά στο Μεσολόγγι;. Εμείς ποτέ δεν ζητήσαμε να πάρουμε τίποτε από το Αγρίνιο στο οποίο αφήνουμε τα 2/3 της οικονομίας μας εκεί. Ζούμε με ηθικούς κανόνες ή είμαστε χώρα αγρίων που επιζεί όποιος έχει τη δύναμη ( ψήφους κ.λ.π.)

Ανώνυμος είπε...

8.38 ante sto xorio soy tsoglane poy tha pipiliseis tin karamela me tin thysia..an mporeis kane kai esy thysies voykolike megalexandre..min xanapiaseis ti lexi ierotita giati den xereis ti simainei ayto ore pana tragopodi..kai den xereis oyte esy oyte kanenas sto vraxori soy provatogonidio...den dikaioytai kanenas prosopika tin thysia alla tin dikaioytai aytos o topos katsikoklefti tis papastratoy...thelei pano apo ola synaisthisi,romantismo kai istoriki syneidisi gia na katalaveis ti simainei mesologgi kampisia agriniotoforada..oles oi istorikes poleis ston kosmo einai dioikitika kentra os elaxisti antamoivi enos etnoys stin istoriki symvoli ton sygkekrimenon poleon..kai i thysia toy mesologgioy troglodyti tis stroygas dinei ena safestato pleonektima se sxesi me alles poleis opos pagkosmios symvainei se kathe antistoixi periptosi....den ftaiei kanenas poy gennitikes kai megaloses stin xoratia kai tin istoriki aneparkeia..anti na klais kathe mera poy den vlepeis ilio apo to mpeton,poy den exeis istoria,oyte deigma omorfias thes na gineis kai dioikitiko kentro tromara soy...ante kavala tin katsika soy pare kai toys voyleytes soy kai kante soyzes sta karapaneika kai sta trianteika panatlioi kai mieroi tsopanogidarmextes

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Εχετε βαρέσει μπιέλα........

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΤΣΑΛΑΚΗ .

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ , ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ Ι.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΚΥΡΗΣΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΒΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ !!

ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΕΤΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ , Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΗΔΕΙΑ !

Ανώνυμος είπε...

9:52

θα σου πρότεινα να πιεις κανένα τσίπουρο στο καφενείο - Κτελ του Μισολογγίου... μήπως έρθεις στα ίσια σου..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ.